podľa mňa je to jedno, asi ich len netreba miešať. inak prestal som nosiť mesačné, niekedy som mal pocit, že ten roztok ich zle vyčistí a necítil som sa príjemne, keď si dám denné, tak sú lepšie... ale trochu drahšie
a @tomas ja mam tiez mesacne ale nikdy mi emsiac nevydrzia.. uz skor zacnu skriabat. a ten roztok ich sam o sebe asi moc necisti..len udrzuje ich povrch vlhkym. ty si ich musis cistit tym roztokom..trochu posuchat prstom. tak mi to hovorila ocna
a ako vraví @66janica6 to, že bachneš čočku do roztoku, ju nevyčistí.... och, načo ich používate, keď si ani neprečítate, ako ich ošetrovať? ja mám 3mesačné (väčšinou), a nemám problém. musíš ju vybrať, opláchnuť z každej strany, a až potom namočiť do čerstvého roztoku... tým sa dezinfikuje a zvlhčí, ale mechanicky si ju musíš očistiť sám.
Aj ja mam air optix aqua! su super. A k veci tiez si myslim, ze su podobneho zlozenia, ze ide o znacku skor asi...moc som to ale nestudovala podrobne. Hlavne je z coho su sosovky, lebo kazdemu vyhovuje nieco ine...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a @tomas ja mam tiez mesacne ale nikdy mi emsiac nevydrzia.. uz skor zacnu skriabat. a ten roztok ich sam o sebe asi moc necisti..len udrzuje ich povrch vlhkym. ty si ich musis cistit tym roztokom..trochu posuchat prstom. tak mi to hovorila ocna
k téme, je to jedno, len aby to sedelo k typu šošovkám
ja sa o moje mesačné, starám ako treba a neškriabu ma.. a to ich nosim aj 2-3 mesiace..aj keď sa to neodporúča..
niako špeciálne.. po každom nosení hlavne treba meniť roztok. Používam ale dosť drahé šošovky.. :/