Mám vyštudovanú strednú školu. Idem teraz na vysokú a veľmi ma baví hudba. Je tu taká možnosť že si môžem externe vyštudovať konzervatorium, čiže ďalšiu strednú školu. Čo na to hovoríte ? Išli by ste do toho ?
jasne .. teda podla toho, aky odbor ... .napr. take HDU neviem ci je vobec mozne, ale ak myslis nejaky nastroj/spev, tak jednoznacne ano ... aj poznam dost takych ludi
@borovy Ja som chodil na husle 7 rokov, ale čo ti poviem. Jak som prestaval cvičiť, stratil som k nim cit a teraz by som sa musel učiť odznova. Čiže akordeón by som šiel a ktovie, možno aj husle .
dnes ti idem odpisovať už v druhej otázke . Ja tak žijem a je to super. Študujem VŠ a popritom si robím aj konzervu. Nemám toľko voľného času, čo ostatní, no som nadmieru spokojná, lebo robím to, čo ma baví ... dá sa to aj stíhať aj zvládať, veľa ľudí si to tak robí ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
už som to aj zavrhla
a nechcela by som zostať na Slovensku po strednej