ja som bol este v cera utracat posledne peniaze co som mal a este stale mam a to necham az na buduci tyzden niekedy aby som si rozmenil na eura A celkom sa na to aj tesim ... zmena je zivot
tak som napisal ze slovenske koruny, lebo su krajsie a mam ich radsej
a aspon ked sa kuknem ze kolko mam na roznych investicnych uctoch a vseliakych onych veciach tak mam z toho prijemnejsi pocit, ako ked vidim tu sumu v eurach
to je sice pekné že do 16. januára ale ked si budem chcieť kupiť nejakú pčovinu tak si to za tisicku asi nekupim kedže môžem nakupovať za maximálne štvornásobok nákupu
neviem co sa ondite. vy len miniete posledne koruny, date do banky alebo zamenite, trochu pofnukate, ze vam budu chybat...
ale co ti chudaci, ktori denne prichadzaju v praci do styku s peniazmi, ake to asi bude pre nich, ked budu musiet prijimat slovenske, vydavat v eurach, resp prijimat platbu kombinovane eura aj slovenske a z toho vydat... TO je nechutne. fuj... desim sa toho.
Uff,ale do 16 platia ešte koruny .. ale vydávaju v eurách bože..to bude jakee otrasnee.. .ale ešte mám 500 sk tak musím ísť niečo kupiť nejake tričko abo čo .. ale najviac ma štve to,že určite 17 nájdem niekde dalšie peniaze .. a ne len 10 korun ..bo to moje šťastie..
Ja sa teším na euro...sme zas o krok vpred Bude ťažké si zvyknúť...ale veď časom A i ja mám odložené..dokonca som si nechala i pár 10 a 20 haliernikov...čo už dávno zrušili,mám doma na pamiatku a aj tieto korunky si pár nechám..jeeeej budem mať čo ukazovať deťom dáávna história to bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ano, budu mi chybat slovenske korunky fnuk
nechcem euro
co dobre prinesie?
no akurat ak sa oco alebo ujo pomylia,ked si budem pytta dvacku
ano, bude mi smutno
uz tu inak bola anketa, ze co je krajsie, ci slovenske koruny alebo euro:
» www.birdz.sk/forum/paci-vam-...
tak som napisal ze slovenske koruny, lebo su krajsie a mam ich radsej
a aspon ked sa kuknem ze kolko mam na roznych investicnych uctoch a vseliakych onych veciach tak mam z toho prijemnejsi pocit, ako ked vidim tu sumu v eurach
ale co ti chudaci, ktori denne prichadzaju v praci do styku s peniazmi, ake to asi bude pre nich, ked budu musiet prijimat slovenske, vydavat v eurach, resp prijimat platbu kombinovane eura aj slovenske a z toho vydat... TO je nechutne. fuj... desim sa toho.