Zajtra sa chystám do DM-ka aký je váš najobľúbenejší kozmetický výrobok napr. od Balei ale aj iných značiek ja neviem telové mlieko,lak na nechty, alebo peeling je úplne jedno čo
Ps.Potrebujem nočný,denný krém, ktorý by ste mi odporučili ?
Denný krém na tvár Garnier s výťažkom z lopúcha - pre normálnu a zmiešanú pleť. Od Balei používam čistiace/odličovacie obrúsky. Ale minule som natrafila na také úplne bez vône neparfumované a odvtedy na neviem natrafiť, asi ich už nevyrábajú, neviem Lebo strašne mi vadí, keď si mám tvár čistiť niečim parfumovaným. Ale nenašla som také ani iných značiek.
@sibell810 Pefektné telové mlieko mám ešte z leta trošku iný perfektný bol
Ďakujem pekne za všetky názory nakoneic sa tam chystám až zajtra dnes som bola strašne lenivá ale z vlastnej skúsenosti peelingy,krémy na tvár od Garnier,Essence,Bale... a tieto komerečné a lacno dostupné veci na pleť nepodporujem na telo je to niečo iné ale mne strašne dobre robí Bioderma čiže siahnem asi po tejto značke
@simuulka112 najlepšie krémy sú tie prírodné a také ktoré neupchávajú póry, čiže šetrné k pokožke a vhodné aj pre aknóznu pleť » www.stalekrasna.sk/...
@simuulka112 Ahoj, v DMku ti odporucam Weledu, maju prirodnu kozmetiku, netestuju na zvieratkach, pouzivaju zvacsa sklenene obaly, aj ceny su zvladnutelne. Napriklad brezovy piling vyskusaj urcite. Aj cokolvek ine, ale to uz podla typu vlasov a pleti ako uznas za vhodne. Neolutujes urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale čo sa týka krémov moc ti neporadim
a vanesky :-S
ja starostlivosť o svoje telo riešim asi tak:
čo je mastné a má byť suché = potriem alpou
čo je suché a má byť mastné = kalciová masť
nikdy som na tieto prípravky a olejčeky a chujoviny nemíňala peniaze a nikdy som s nemala problém žeby niečo na mojej tvári/inde bolo zanedbávané
teda šampóny sú pohodys ale veci na tvár sú napiču. teda možno len mne nesadli :letim:
Ďakujem pekne za všetky názory nakoneic sa tam chystám až zajtra dnes som bola strašne lenivá ale z vlastnej skúsenosti peelingy,krémy na tvár od Garnier,Essence,Bale... a tieto komerečné a lacno dostupné veci na pleť nepodporujem na telo je to niečo iné ale mne strašne dobre robí Bioderma čiže siahnem asi po tejto značke