Baby,
neviete mi poradiť nejaký denný/nočný krém na zmiešanú až mastnú pleť so sklonom k akné (hlavne T zóna) a nejaký dobrý podklad po ktorom sa nebudem lesknúť?
Btw.Ak poznáte nejakú dobrú pleťovú vodu alebo nieičo proti akné poradte
Používate ne
Nekrémujem sa, neznášam to a mám takú pleť ako ty. Vždy som si kupovala krémy a potom na to kašľala, pretože som na sebe necítila, že by to niečo robilo. Krémovať som sa začala asi pred rokom, kúpila som si bioderma pore refiner, dám si ho každé ráno a ak sa nedotýkam tváre (teda si ho nezotriem), toho pol dňa sa vôbec nelesknem. Poznať to v tzv. diskoguľové dni, kedy si ho zabudnem ráno dať a jedna 30 ml tuba mi vydržala rok.
No a ten princíp je ten, že sa po ňom nelesknem preto, lebo zužuje póry, tým pádom vylučujú menej mazu, celkovo som po ňom matná aj na dotyk a mám menej zapálených aj čiernych miest.
A pleťovú vodu používam tiež od nich, zelenú sebium, ale nechcem tu robiť prehnanú reklamu. Ale som s tým spokojná a rada to odporúčam ďalej, lebo to možno niekomu bude vyhovovať tak skvele, ako mne.
@soyeuse Veď momentálne sa ani nekrémujem maximálne tak oblasť okolo nosa alebo očí keď ám veľmi suché miesta obyčajnou Niveou alebo nejakým krémom čo máme doma a Biodermu pleťovú vodu mám aj ja ale nevidím rozdiel či som používala ju alebo nejakú Essence ktorá je 3x lacnejšia...
ono to bude znieť asi blbo, ale oriflame má veľmi kvalitné krémy nie som ani oriflame lady alebo ako sa to volá, ale čo mám známych tak s týmito krémami majú len dobré skúsenosti ..
Chápem, v tom prípade by som skúsila akurát ten pore refiner, ktorý aspoň mne na lesknutie sa zaberá, ale čítala som aj recenzie, že niekto ho rád nemá. Dá sa pokúsiť sa zohnať si vzorku v lekárni a vyskúšať zadarmo, či sa ti to bude zdať menej lesklé.
Hlavne sa krémuj prosím ťa, veľa dievčat má mastnú pleť len z toho, že sa o ňu nesprávne stará. Ak ti nepomáha to, že pleť pravidelne hydratuješ obyčajným krémom (veľa dievčat ju vysušuje tak sa pleť logicky bráni mastením) tak si zájdi do lekárne a popozeraj si tú zelenú radu od Biodermy čo je určená práve na takúto pleť
Ahoj, urcite skus kosatcovy krem na tvar od Weledy, maju denny aj nocny. Denny sa velmi dobre vsiakne a ako keby zharmonizuje celu plet takze neostava ani mastna v Tcku ani sucha okolo. Nocny je mastnejsi, ten si davam len na suchsie miesta na spanie. A na odlicovanie pouzivam ich mliecko 2v1, je dost silne treba ho riedit na navlhcenom tampone. Nemala som sice az akne, ale vyrazok bolo dost, teraz nemavam takmer ziadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
No a ten princíp je ten, že sa po ňom nelesknem preto, lebo zužuje póry, tým pádom vylučujú menej mazu, celkovo som po ňom matná aj na dotyk a mám menej zapálených aj čiernych miest.
A pleťovú vodu používam tiež od nich, zelenú sebium, ale nechcem tu robiť prehnanú reklamu. Ale som s tým spokojná a rada to odporúčam ďalej, lebo to možno niekomu bude vyhovovať tak skvele, ako mne.