ja viem ze nie kazdy sme krasny ale to si ma naozaj nikdy nevsimne nikto v pohode s kym si budem rozumiet? dnes ide len o obal uz ja viem ze sa to neda zanedbat ale nemusi to vsetko zostat len na kraase nie? :/ ide aj o povahu 50% aspon! do keluuuu to som
.....no...vela ludi hovori ze na krase nezalezi..a ked to dakto povie tak je mi hned lepsie...ale v skutocnosti mam tiez pocit ze je to len o tom...spoluziacky ktore maju na sebe kilo mejkapu a maju natupirovane vlasy, tie kazdy zere...a za mnou sa nikto neotoci... .mozno to pride casom...
ja neviem ale mna nik normal nechce to je strasneee. zakazdym daaaky zvrhliiik traony blby a tak daky normalny intelignetny chalan so zmyslom pre humor a charizmou sa na mna ani nekukne.... no nic .... aspon nebudem vdova
....som dajak odveci napisala...joj...ze proste tie baby ktore maju na sebe kilo mejkapu a natupirovane vlasy a pomaly nechodia do skoly, chodia pit atd...tak tie by chcel kazdy, aj ked malokto vie, ake su hlupe...a nemyslim teraz ucenie a znamky
boze moj dnes je to fakt len o obale a tom ci mas 500 kiil mejakpu na sebe .... ja som skor ta ktora mozno zaujme na druhy pohlad a ked nie na druhy tak nic no mamradadeli ci aky nick ma uplne pravdu! som s tebou
@9 - Bože dievča - však máš len 16 a už uvažuješ nad tým že zostarneš sama?? Ja nad tým začnem uvažovať až niekedy v 30-ke a potom budem môcť nariekať že som sám a nie teraz
Vôbec to nie je len o make-upe atd, len si príliš skeptická ... A ... Vlastne možno máš pravdu, že ak sú ľudia okolo teba príliš pubertálni tak to hrá veľmi dôležitú úlohu, ale nebude to tak navždy ...
no ja nerozmyslam ze zostanem sama jezis taka strasna nie som ja som nahodou celkom v pohode kym nemam zlu naladu :d no ale viete no dakedy mam pocit ze jezis niekedy mam pocit ze sa necham vypchat na pamiatku ale nie sranda ved krasa nie je definovana a asi aj najpatnejsi clovek ma aspon neico pekne mosno jeden vlas alebo tak ja neviem nieco mosno je mily a tak no.... jezis neriesme alebo riesme
@0 ako pozerám tak pozerám, pekná si ale nechcel by som ťa moc pekná na mňa !! tak možno preto si ťa nevšímajú takí chalani, ale hlavne tí "odvážnejší" ktorí sú semtam "hlúpejší" ...
@40 - Vieš čo? Istým spôsobom máš pravdu - mnohý chalani si povedia - uff tá nie je pre mňa to je vysoká liga - na toto jednoducho nemám šancu - tak sa jednoducho vzdajú bez boja a idú ďalej.
@40 - Veď si zober čo spravíš keď uvidíš extrémne krásnu babu - strašne na ňu zízaš a v hlave ti prebiehajú myšlienky typu - vau tá je ale super - ale takú ja nikdy nebudem mať!
@50 ..hej..ale tak lepsie ako ked je niekto taky skaredy ze skonci sam...nastastie nikoho takeho nepoznam a ani som asi nikoho takeho nevidela...lebo aj tak vacsinou si najdu svoju spiaznenu dusu...a budu sa mat radi aj ked nemaju krasnu tvar a dokonalu postavu...
@51 presne tak, to čo hľadáme je spriaznená duša... a hm, keď ste všetci už pri tej kráse, to akože to že ja nemám dokonalú postavu má znamenať že budem dokonca života sám ?? (bo som trošku,moc,chudý..)
@60 urcite nie ..si mily, to je zlate...z toho vypliva ze urcite neostanes sam ..a nie si ani taky skaredy...tak co..na postave asi az tak nezalezi..teda ak ti odvsadial nevytrcaju kosti ..ale myslim ze to urcite nie...ako niektori "anorektici" ...fuj...
mne sa napr. stalo, že som sa cez kec stretol s jedným chalanom a nevymenili sme si fotky. keď som ho zbadal, kukal som že: jeežiš jaké strašidlo :-! ale spoznal som ho, a zdá sa mi oveela krajší, fakt
@64 pozri si moju výšku a váhu v profile a domyslíš si ale tak ja chcem bojovať za to aby som pribral, len tá sprostá škola mi bráni csst! kašlať na školu.. aj keď zase maturujem ach to som si mal premyslieť skorej kým sa ešte dalo na ňu kašlať bez toho aby mi niečo blbé hrozilo
ja fakt neznášam keď niekto povie že na vzhľade nezáleží - lebo predsa len nejak musí ten dotyčný prípadne dotyčná zaujať Ale zase nejde tu len o to ako niekto vyzerá ale hlavne o to aký je sebavedomý - už som videla napr nie príliš pekné holky a mali frajerov lebo boli odvážne a sebavedomé, a napr tie čo sú aj pekné ale si neveria tak tie až tak nevidno - proste ich človek ľahko prehliadne :/
@69 ...no..pozrela som ...mas pravdu, musis byt dost chudy..stihla osm si aj precitat nieco o tvojom zivote ...zaujalo ma to ani neviem cim ...no ale o to aj tak nejde...mam spoluziaka ktory ma 202cm a vazi nejakych 76kg tiez taky chuducky..ale nikomu to neprekaza a aj keby si taky ostal , tak to nie je ziadny problem, ci hej? mne to urcite nevadi ak je chalan chudy o to vobec nejde, ale chapem, ze ti asi ide o ten dobry pocit alebo ako to mam povedat
@72 hej, vždy ide len o ten dobrý pocit zo seba saméh a ten niekedy mám a niekedy nemám bo proste keď sa človek "vymyká z normálu" tak sa necíti až tak dobre.. ale tak hm, mne osobne to neprekáža až tak, len sa bojím že by to nejakej babe prekážalo..
@74 - Každý je taký ako sa narodil - ty si chudý a ja zasa naopak. Niektorý ľudia to majú dané že budú taký a taký - chudý človek môže stále len jesť a nepriberie a zasa ,,väčší,, človek môže držať diéty a športovať a stále ostane veľkým A myslím že žiadnej babe to nebude vadiť - ale zasa je dôležité aby si ju vedel uchrániť a nie aby ona chránila teba
@74 ...myslim, ze ak je ta baba normalna a hlavne ta ma rada, tak jej to vobec nebude prekazat ...a ak hej tak potom o teba asi az tak nestoji, aspon ja si to myslim....kto ma nebude chcciet taku aka som, tak ma asi nema az tak rad...keby napr. chcel aby som koli nemu zacala robit veci, ktore som doteraz nerobila a ktore robit nechcem a tak...
@0 - tak ti poviem - na taketo diskusie kvoli vlastnej tvari alebo postave vobec nemas dovod, to ti uz povedali a ak sa maju za tebou chalani otacat len kvoli peknej tvari alebo velkemu vystrihu, tak mozes byt rada, ze sa neotacaju... krasa je na par rokov, nehovorim, ze nie je dolezita, ale urcite nie je najdolezitejsia, su aj ine hodnoty, ktore sice nie su mozno az tak "in" a nepropaguju sa v dnesnom svete, ale su ovela dolezitejsie...
dalsia trapka...co potrebuje pocut,aka ja krasna.....takych tu uz na birdz bolo...nehorazne moc
vies co by si pomysleli ludia,ktori maju nejaky vred na ksichte,alebo su bez oka..alebo co?ze si uplna krava..a ani bysom sa im necudovala
jasne,aj ja som si svojho chalana nevybrala len preto aky je,ale ze ma vyzorom nejak zaujal a bol sympaticky a nehadzem sem trapne otazky,lebo viem ako vyzeram a ze sa mu pacim-a aj som so sebou spokojna
boze..v zivote nikdy sa mi nestalo..ze by mi napisal niekto, ze som pekna a chcel so mnou len tak pokecat...kazdy, co mi povedal, ze mam pekne oci atd..chcel len jedno...
a dalej... je jedno ako vyzeras...ide o to, co sa stane, ked otvoris usta
krasa sa da charakterizovat na viacej casti.akoze vnutorna a vonkajsia..ale to je ejdno ale podla man vsetci ludia maju daco do seba fu ale mudro hovorim
Tak človeka zväčša najprv upúta zovňajšok toho druhého..A to je bohužiaľ pravda..Ale ako sa hovorí.."Načo je krásna nádoba, ak je prázdna"....Čiže ak niekoho máme skutočne radi, tak "celého" a nie len kvôli tomu, ako vyzerá..veď krása časom tak či tak raz pominie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
@0 nepripadáš mi škaredá, majú na to v liptovskom hrádku iný názor nebodaj?
Somariny, frázy atd. ...
Vôbec to nie je len o make-upe atd, len si príliš skeptická ... A ... Vlastne možno máš pravdu, že ak sú ľudia okolo teba príliš pubertálni tak to hrá veľmi dôležitú úlohu, ale nebude to tak navždy ...
A načo si ten výstrih dávaš?
Aby si sa mohla na toto sťažovať?
@35 najdu sa taki co letia aj taki ktori sa na tom strasne bavia
Ked to nepotrbujes, jednoznacne gratulujem
A pokial nemas na ksichte tonu makeupu, tak nemas preco mat tazku hlavu
To by sa ti nikto nepodakoval
Lebo rok pred maturou ti už niečo určite hrozí
ale akoze urcite si nikoho nevyberam ja podla obalu, skor tie sympatie...to vyzarovanie
vies co by si pomysleli ludia,ktori maju nejaky vred na ksichte,alebo su bez oka..alebo co?ze si uplna krava..a ani bysom sa im necudovala
jasne,aj ja som si svojho chalana nevybrala len preto aky je,ale ze ma vyzorom nejak zaujal a bol sympaticky a nehadzem sem trapne otazky,lebo viem ako vyzeram a ze sa mu pacim-a aj som so sebou spokojna
2. môj priateľ je radšej, keď make-up nemám, že načo mi je? a na zmachlených babách sa smeje, že či majú otca murára, že na nich toľko malty hodil
A netreba byť krásny telom, ale dušou. Kedy to už pochopíte?
A keby sa za mnou otáčajú chalani len kvôli tomu ako vyzerám, tak ich môžem... načo by mi taký bol?
Hej, mal by sa za tebou otáčať kvôli tvojej inteligencii, ktorú vycítil svojim šiestym zmyslom
a dalej... je jedno ako vyzeras...ide o to, co sa stane, ked otvoris usta
a ked ide okolo mna nejaky chalan poviem si nech sa na mna pozrie no ked sa nepozrie asi to bude tym ze ho nezauimam , ze niesom pekna
ten rozhodne o tom ci chceme toho dotycneho cloveka poznat osobnejsie, blizsie...
Ehm, ďaľšia zaujímavá všeobecne platná pravda?