Už tretí deň nemôžem nič poriadneho zjesť.. Akonáhle zjem nejaké jedlo (napolitánky a také nie) tak v priebehu niekoľkých minút začnem mať v oblasti brucha - pod pupkom strašné kŕče. Netuším z čoho to môže byť, nejedla som žiadne jog
A keď v oblasti pod pupkom, tak to môže byť podráždené črevo alebo zápal. Mala by si ísť k MUDr. a v tomto prípade ti najskôr spravia sono, až keby nič nezistili a bolelo by to ďalej, poslali by ťa na gastroenterologické vyšetrenie.
ja tiež mávam takéto veci, ale vyslovene ma bolí žalúdok, pod pupkom čo môžeš mať, neviem. ale u mňa to je vyvolané stresom a tým, že sa semtam nekontrolujem a nervačím jak tur.
choď s tým radšej doktorke, hadičky kade-tade sú až posledná možnosť, keď už nevedia zistiť, čo ti je.
ja by som na tvojom mieste tej lekárke šla ... nikdy nevieš môže to byť nejaký zápal ak nie slepák .... ale nahoršie by ti spravili CRP-čko alebo sono ....
znama mala raz davno nieco podobne a vyklula sa z toho salmoneloza, pripadne mozes mat nejaku inu poruchu traviaceho systemu, urcite treba ist k lekarovi nech ti vezme krv a vyter a necha urobit analyzu... ak sa nic nepreukaze az potom nejake to sono a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A keď v oblasti pod pupkom, tak to môže byť podráždené črevo alebo zápal. Mala by si ísť k MUDr. a v tomto prípade ti najskôr spravia sono, až keby nič nezistili a bolelo by to ďalej, poslali by ťa na gastroenterologické vyšetrenie.
nie su to priznaky zrovna ako slepak, to mi bolo zle uz ked som jedlo videla, ale nikdy nevies..
--
. . . a caje co ja viem:
» zena.atlas.sk/aky-caj-pomoze-...
Ešte ma tak napadlo, nemôže sa tak prejavovať alergia na lepok?
choď s tým radšej doktorke, hadičky kade-tade sú až posledná možnosť, keď už nevedia zistiť, čo ti je.