Ja som to mal len ako povinne voliteľný predmet na práve. Väčšinou to však bola teória, lebo takmer na nič praktické nezostal čas.
Učili sa tam nejaké základné teoretické delenia, druhy stôp, druhy kriminalistických metód (daktyloskopia, balistika, trasológia, mechanoskopia, ...) a metodika vyšetrovania trestných činov (podľa toho, aké kategórie TČ sa nachádzajú v Trestnom zákone).
Našťastie histórii a "významným predstaviteľom" sme sa veľmi nevenovali
(Ale utkveli mi v pamäti Bertillon, Gross a Havlíček )
"Analytická chémia sa využíva na analýzu vzoriek živej i neživej prírody z dôvodov poznávania materiálneho sveta, ktorý nás obklopuje, vo vedeckovýskumnej činnosti predovšetkým v oblasti prírodných a technických vied, prikontrole kvality nášho životného prostredia (analýza ovzdušia, vody, pôdy, odpadov,potravinových článkov), takmer vo všetkých odvetviach priemyselnej výroby, v klinickej praxi, farmakológii, v kriminalistike i v ďalších oblastiach ľudskej činnosti. "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
to si asi nevyštudovala ekonomickú, že?
neviem, ja sa na vš v podstate hrám s legom...
Učili sa tam nejaké základné teoretické delenia, druhy stôp, druhy kriminalistických metód (daktyloskopia, balistika, trasológia, mechanoskopia, ...) a metodika vyšetrovania trestných činov (podľa toho, aké kategórie TČ sa nachádzajú v Trestnom zákone).
Našťastie histórii a "významným predstaviteľom" sme sa veľmi nevenovali
(Ale utkveli mi v pamäti Bertillon, Gross a Havlíček )
"Analytická chémia sa využíva na analýzu vzoriek živej i neživej prírody z dôvodov poznávania materiálneho sveta, ktorý nás obklopuje, vo vedeckovýskumnej činnosti predovšetkým v oblasti prírodných a technických vied, prikontrole kvality nášho životného prostredia (analýza ovzdušia, vody, pôdy, odpadov,potravinových článkov), takmer vo všetkých odvetviach priemyselnej výroby, v klinickej praxi, farmakológii, v kriminalistike i v ďalších oblastiach ľudskej činnosti. "
môžeš byť kde len chceš bejby
stavebná sa externe nedá... ^^ ale môžeš skúsiť nejaký detský kútik
tak vieš ako, skúsenosti... v ikei majú super!