Podla mňa Rusko.... alebo možno Nemecko... A to preto, lebo:
1. USA- dnes vládne, je bohatá, ale už nemá ropu, ktorá bude mmať v budúcnosti ovela väčšiu cenu........ nenávidia ju, napr. taká S. Kórea plánuje na USA útok, alebo Irák, Irán......... 47 štátov v USA chce podať žiadosť o osamostatnenie.
2. Čína - nedokáže vládnuť, jednoducho nemá schopnosť vládnuť.......... je premnožená, čiže nedokáže uživiť ani svojich ľudí, a najlepší štát musí jedlo vyvážať do celého sveta ( ako dnes USA )............. Čína nemá ropu, a už pomali vyťažila aj železo všetko čo má, zachvílu tam nebude už ani kameň lebo je všetko vyťažené........ aj keď je vojensky silná, nedokáže bojovať. Aj Japonsko ju napr. v 2. svetovej okupovalo............. má nekvalitné výrobky
3. Rusko - má ropu, železo, aj veľa prírody, vela lesov, najväčšie zásoby ropy, zemného plynu a aj vody!!!! ktorá bude v budúcnosti dôležitá... Obyvatelov má dosť, síce počet klesá, ale od roku 2015 by mal stúpať, a 140 miliónov je dosť nato, aby vládli........ Má velké mestá, ale aj prírodu ako som už písal. Vzduch je čistý, a to hlavné - má velké územie, čiže môže vysadiť velké políčka žrádla.....
Možno že keby sa posnažilo tak to Nemecko...... alebo skôr Francúzsko by mohlo vládnuť.... Ale skôr to Rusko. Japonsko by tiež mohlo, ale to tiež nemá ani kvapku ropy, sú strašne konzumní, a je ich moc vela na malom území... A v Japonsku je furt zemetrasenie, tsunami a podobne... Japonsko určite nie.
@tunidlo veď to bolo v novinách, aj Škótsko sa má oddeliť od VB.... 85% ľudí v USA sa chce oddeliť, a v roku 2015 tam budú volby, a ľudia budú hlasovať či oddeliť alebo nie.......
@qwedsayxc neviem, či si kresťan, či nie... Ak by si sledoval posolstvá írskej vizionárky, či nášho slovenského (www.zbl.sk) vedel by si, že príchod antikrista a potom druhý príchod Pána Ježiša je veľmi blízko! (z posolstiev írskej vizionárky, ktorú sám Pán označuje za posledného vizionára posledných čias vraví, že viac ako polovica generácie teraz žijúcej na Zemi zažije druhý príchod - deň ani hodinu však nevie ani Pán Ježiš)
Cina je schopna za par rokov postavit desatmilionove mesta s top zivotnou urovnou (napr Shenzhen). Ak si niekto mysli, ze su pre nich skrachovani rusi hrozba, tak je velmi naivny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
USA čaká zaslúžený pád. Ameriku zdedia Afroameričania a skúpia ju Číňania.
Čína post svetovej jednotky nezvládne a padne na hubu.
V tom čase už budem mať dvojité slovensko-ruské občianstvo, snáď.
1. USA- dnes vládne, je bohatá, ale už nemá ropu, ktorá bude mmať v budúcnosti ovela väčšiu cenu........ nenávidia ju, napr. taká S. Kórea plánuje na USA útok, alebo Irák, Irán......... 47 štátov v USA chce podať žiadosť o osamostatnenie.
2. Čína - nedokáže vládnuť, jednoducho nemá schopnosť vládnuť.......... je premnožená, čiže nedokáže uživiť ani svojich ľudí, a najlepší štát musí jedlo vyvážať do celého sveta ( ako dnes USA )............. Čína nemá ropu, a už pomali vyťažila aj železo všetko čo má, zachvílu tam nebude už ani kameň lebo je všetko vyťažené........ aj keď je vojensky silná, nedokáže bojovať. Aj Japonsko ju napr. v 2. svetovej okupovalo............. má nekvalitné výrobky
3. Rusko - má ropu, železo, aj veľa prírody, vela lesov, najväčšie zásoby ropy, zemného plynu a aj vody!!!! ktorá bude v budúcnosti dôležitá... Obyvatelov má dosť, síce počet klesá, ale od roku 2015 by mal stúpať, a 140 miliónov je dosť nato, aby vládli........ Má velké mestá, ale aj prírodu ako som už písal. Vzduch je čistý, a to hlavné - má velké územie, čiže môže vysadiť velké políčka žrádla.....
Možno že keby sa posnažilo tak to Nemecko...... alebo skôr Francúzsko by mohlo vládnuť.... Ale skôr to Rusko. Japonsko by tiež mohlo, ale to tiež nemá ani kvapku ropy, sú strašne konzumní, a je ich moc vela na malom území... A v Japonsku je furt zemetrasenie, tsunami a podobne... Japonsko určite nie.
Ale čo ak sa v Rusku chce Sergej Ivanov oddeliť od zbytku Ruska, potom už Rusko nebude môcť "vládnuť".
A niekto iný bude o 50 rokov bombardovať Nový Zéland, tak ako teraz bombarduje Slovensko.
To bola analógia k tým petíciám v Amerických štátoch, kde sa tiež nič neoddelí.
Prosím, ukáž mi, v ktorých novinách sa píše, že 85% ľudí v USA sa chce oddeliť.
A že v roku 2015 budú voľby. Asi si skôr mal na mysli referendum.
@tunidlo čítaj pravidelne noviny...
@giovo čína bude vládnuť max. týžden...
čo by im malo v tom brániť?
OK, Rád si prečítam.
Ktoré noviny, ktoré vydanie si mám prečítať, aby som tam našiel túto informáciu?
filip
Asi USA....