no znovu mám tekéto forum pretoze i ja chcem byt herecka .. a pýtam sa vás , aby som si nasla kamosov s ktorými sa budem rozprávať o tejto téme.. Kludne mozte napísať aj svoje nazory atd...
keby mal niekto zaujem a chcel by hrat s kamosom zhaname este jedneho do partie chceme byt hercami nuz uplatnenie na vsmu je tazke dostanu sa tam len syn,... niekoho znameho a preto mame svoj vlastny plan ako sa nastartovat bez hereckych skol a keby ten niekto bol este klavirista radi ho medzi sebou prijmeme !!!
@13 , ty keď teraz, max. o 13 roky začneš tak to akurát stíhaš... Ale deti, preberte sa! Chcieť je v tomto neskutočne málo... Nehnevajte sa, ale je to tak...Myslíte si, že byť hercom je len tak? Ja som sa 4 roky pripravoval na konzervatórium a mal som čo robiť, aby som sa tam dostal. Tam treba ovládať dejiny divadla, mať absolútne čistú reč, technicky presne zvládnuté technické veci. Na konzerve vám povedia rozplač sa a pokiaľ do 3 sekúnd neroníte krokodílie slzy idete domov. Takisto zvládnutý tanec, hrať na nástroj, najlepšie na viaceré a hlavne spievať. Hlas musíte mať úplne premakaný. Bez toho neexistuje aby ste boli hercami. Preto dávam radu všetkým, ktorí to myslia vážne. Ešte dnes sa prihláste na ZUŠ literárno-dramatický odbor, ak máte čas tak postupne sa prihláste aj na spev na tanec a na nástroj... AK máte nad 13 všetko naraz... Potom odporúčam ísť na konzervatórium, kam budete chodiť na Prípravu. Alebo preskočiť konzervatórium, (čo vám bude viac ľudí odporúčať) intenzívne sa pripravovať a potom na VŠMÚ kde sa hlási tak 200 ľudí a vyberú 12 najlepších, ktorí sa tomu venujú od narodenia... Prepáčte, ak som vás "zdžubal" ale je to taká vážna téma ako chcieť byť chirurgom. Len tu musíte začať už na základnej.... Dúfam, že som pomohol
Na to, aby sa stal človek hercom, nemusí mať vyštudované konzervatórium, VŠMU a iné súkromné školy so zameraním na herectvo. Ak máte talent, zaujímavú farbu hlasu, ste fotogenický, komunikatívny, nezajakávate sa, a hlavne ked Vás to baví, neváhajte, prihláste sa na nejaký kasting (pre začiatok Súdna sieň). Dostanete scenár a ak zaujmete, tak si spomeniete na moje slová.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov