Kto je pre vas priatel? Co znamena pre vas pritel?? A co pre pre vas najkrajsie spravil ??
No pre man priatel je cloveq ktory ma v tych najtazsich situcaich podrzi vtdy sa fakt ukaze ze kto je fakt priatel alebo iba kamos. Nooo pre mnae mnoho veci krasnych tym ze mam ludi prialov na ktorych mi zlaezi uz tym mi robia den krajsim ze SU! co ako vy
mne zalezi na vela ludoch ale len malo z nich nazyvam skutocnymi priatelmi... su to len dvaja traja ludia.... zatial ma vzdy podrzali a vzdy vedeli poved to co som chcela pocut aj to co som nechcela pocut...a ked na mna nemaju cas...tak vtedy sa citim dost osamela...su to proste ludia, ktory vam zacnu chybat viac ako ti druhy...
zas som sa nieco nove dozvedel Toto som fakt nevedel Este mozes zalozit temu co pre teba znamenaju rodicia, k comu je dobra skole a podobne Mozno sa daco priucim a mozno aj ostatny
ja som mala take stastie na priatelov ze zvecsa a aj momentalne 2ja najlepsi ktorych mam su chalani...viac ako s nimi spolocnych zaujmov som nemala s ziadnou kamaratkou,vzdy ked sme sa smiali spolu tak nikto okrem nas (spoluziaci a ini) by tie nase vtipy nepochopil
alebo na byvalej zakladke pocas 8. a 9.rocnika sme si od ostatnych spoluziakov ziskali titul "Modna policia" ach kde su tie nase stare casy
Ja mám najlepšiu priatelku , a znamená pre mna všetko a vdačím jej za všetko , takého človeka nájdete len raz za život možno ani to nie ale ja som mala to šťastie keby neni jej neni ani mna
priatelia su ludia, ktori ti povedia pravdu aj keby bola kruta...ktori sa ta zastanu aj v situacii, ked sa ty nemozes branit, ti ktorí vedia na co myslis uz len z pohladu a nevykaslu sa na teba nikdy nikdy
pre mňa je priateľ niekto, na koho sa môžem spoľahnúť, ale nie v tom, že príde načas a pod., ale že mu na mne záleží. Stalo sa mi, že som išla s kamoškou domov a keď som prišla domov, zavolala mi, či som v pohode lebo som sa jej taká nezdala..proste, ked nájdeš skutočného priateľa, budeš to vedieť..
neviem,ci sa da verit niekomu na 100%,ale mam kamosku,ktorej verim,ale ona ma strasne vela kamosov a kamosiek,tak okrem roboty sa malokedy vidime v sukromi...tak raz za mesiac...
ale mam cloveka,ktoremu verim na 99%,je to chlap,a mozem sa nanho vzdy spolahnut,ked ho potrebujem,vsetko hodi za hlavu a ide mi pomoct,poradit...verim mu...ale je problem,ze unho to nie je len priatelstvo...
priatel je clovek ,ktorý sa ti neotočí chrbtom ked je zle a priatel pre mna znamena vela,pretože je to človek,ktorému možem verit,ale určite ked ma už sklamal nebudem mu verit a nemožem ho považovat za priatela.Mám velmi vela kamošiek takých,ktorým doverujem a už len to, že sme vydržali takto 10 rokov spolu je krásne urobili pre mna vela,ale konkretnejšie napísat neviem
Pre mna znamena priatel opora, radost, stastie, hnev ... s pravym priatelom by som toto vsetko mala prezivat... Aj to zle co sa medzi nami udeje je na niaco dobre..Ked sa pohadam s kamaratkami aspon sa mi ulavi ten hned co je vo mne , poviem jej co mi vadi ako sa ku mne chova, alebo sa pohadam s snou koli niakej kravine a to udobrovanie je nieco krasne vdy sa pri to smejem... , ale boli aj casi ked som to niektorej kamaratke dobre vytmavila a zistila som ze to teda dobra kamaratka nebola a take veci ma naozaj mrzia
priatel, fakt clovek ktory o mne vie takmer vsetko a stale ma ma rad a ten kto stoji pri mne ne len ked on ma z toho nieco, ale v kazdej situacii. ja som tiez zistila kto je a kto nie je priatel ked som v januarii vazne ochorela.ostali mi traja ale aspon uz viem ze kto je priatel a kto pretvarka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mám najlepšiu priateľku. a som straaašne rád, že ju mám
alebo na byvalej zakladke pocas 8. a 9.rocnika sme si od ostatnych spoluziakov ziskali titul "Modna policia" ach kde su tie nase stare casy
a pravdepodobne aj mulťák či ako si povedal ty fake
ale mam cloveka,ktoremu verim na 99%,je to chlap,a mozem sa nanho vzdy spolahnut,ked ho potrebujem,vsetko hodi za hlavu a ide mi pomoct,poradit...verim mu...ale je problem,ze unho to nie je len priatelstvo...