uff dievca..radsej zvol nieco ine..ako to nazvat estetika a podobne skoly za vela ti nepomozu v buducnosti...to su take "typy" len aby bola vyska..chapes co chcem povedat.studuje tam kazdy z hociakej ucnovky len aby mal vysku....bez perspektivy do buducnosti..vystuduje ju kazdy jeden..problem skor bude ked budes pisat CV do prace- vela ti to nepomoze....skus radsej iny smer IT,medicina,pravo ,ekonomika...stabilne smery ktore budu vzdy ziadane
@sam1990 tak tu vysku som si zvolila lebo milujem umenie...a dost ma to nadchlo...a diki za radu a nazor budem premyslat...medicina urcite nie pravo mi na strednej islo ale to je len malililinky ulomok z ozajstneho prava a to by ma nebavilo ...a ekonomika...uff...ja uz mam zo strednej dost papierov keby mi estetika nepomohla v zivote...
@antifunebracka teta estetka nie ked nevies o co ide..radsej tisko
ked mas rada umenie...skus nieco kvalitnejsie..VSMU a podobne..urcite si nevol taketo skoly...vela s tym neobstojis v buducnosti...ak mas talent ponukni ho ..a predved na kvalitnej skole
@sam1990 nad VSMU som rozmyslala...ale niesom si ista ci mam az taky talent...a nechodila som na kruzky ani nic podobne...a preto je tahsie dostat sa na VSMU ..a inu podobnu skolu som v okoli nenasla ://
@smajlaa Takto ti poviem.Mám dve sesternice,jedna študovala Dejiny umenia a kultúry v Trnave a hneď ako doštudovala tak vedela že si prácu v odbore nenájde no napokon sa jej podarilo a už tretí rok pracuje v súkromnej galérii v našom okolí,a je maximálne spokojná ale ako sama povedala to sa jej vážne iba pošťastilo že našla takú geniálnu prácu,a zas druhá sesternica vyštudovala estetiku v Brne a už je dva roky doma nezamestnaná a povedala že keby mala ísť ešte raz študovať tak si určite zvolí perspektívnejší odbor,a povedala že vážne radšej by si dala omnoho ťažšiu školu typu architektúra či pozemné stavby kde je aj dosť umenia ale je to hlavne praktická škola Takže neviem koľko máš rokov ale ak si taká druháčka,či tretiačka na strednej tak možno si to nemyslíš ale ešte máš vážne dosť času zabrať a makať na niečom ,možno aj na niečom takom umeleckom že by sa ti podarilo dostať sa na VŠVU či VŠMU.Spolužiačka ktorá tiež miluje umenie a aj ho tvorí sa dostala na architektúru na VŠVU,takže vážne radšej ešte popremýšľaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@antifunebracka teta estetka nie ked nevies o co ide..radsej tisko
@spomienky7
prečo si vlastne myslite ze to je tak strasne zla skola? mate skusenosti ci co?