noo snazim sa....aspon v poslednyx xvilax co mi ostavaju pred VS ked sa to vobec da stihnut ano samozrejme zaujimam nazvime to taq mozno sa len hladam aj to je mozne ale v tom to som sa asi nasla
konkretne nenormalne brutalne by som xela fotografiu a nove media v BA ...alebo nviem to j jedno kde ...
aj kes si uvedomujm fakt,ze tam beru 8 ludi a je to "takmer" nrealne saq ked neskusim ta neviem ....asi skusim aj nejaku tiu cesku si rozsirit obzor
hladam meno pre svoju spolocnost, ktoru budem onedlho zakladat.
Vedeli by ste mi pomoct? Mozete sa realizovat!
Na jednom krasom velkom jazere chceme budovat sezonne centrum relaxu a oddychu hlavne pre vodne sporty ako potapanie, kupanie, clnkovanie...jednoducho relax pri vode...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
konkretne nenormalne brutalne by som xela fotografiu a nove media v BA ...alebo nviem to j jedno kde ...
aj kes si uvedomujm fakt,ze tam beru 8 ludi a je to "takmer" nrealne saq ked neskusim ta neviem ....asi skusim aj nejaku tiu cesku si rozsirit obzor
hladam meno pre svoju spolocnost, ktoru budem onedlho zakladat.
Vedeli by ste mi pomoct? Mozete sa realizovat!
Na jednom krasom velkom jazere chceme budovat sezonne centrum relaxu a oddychu hlavne pre vodne sporty ako potapanie, kupanie, clnkovanie...jednoducho relax pri vode...
Mate nejake zaujimave napady?