nie nevyhnutne, pretoze ten vyrok vypoveda len o urazajucom, avsak nedozvedame sa nic o urazanom
suhlasim s tym, ze ten, kto ma potrebu urazat, sam velmi vysoko nebude
Ono väčšinou urážať iných majú za potrebu ľudia, ktorí majú problémy sami so sebou. (Viem to lebo kedysi som na tom bol rovnako)
Je to kvôli tomu že ten človek nie je so sebou sám spokojný, tak aby sa necítil že je jediný, uráža iných aby aj oni mali problémy sami so sebou.
Akonáhle je niekto vyrovnaný sám so sebou, nemá potrebu urážať iných. A to dokonca ani keď urážajú jeho. Aspoň ja to tak momentálne mám.
Neviem mne tiež občas robia ľudia zle tým,že sa ma snažia strapnit alebo ma buzeruju v práci,ak to spadá do kategórie urážky...
A oni to robia len dovtedy dokiaľ im to dovolím, čiže ak nechcem mat problémy s vedúcou tak ju neham tak, ale nemalo by to tak byť, nikto by si nemal dovoliť byť na niekoho drzy.
Ak ťa uráža šéf tak je už dávno pod tebou? Ak si iba žiačik a uráža ťa profesor, ktorý pracoval vo výzkume tak je tiež pod tebou? Áno, ľudsky možno taký človek klesá, ale to nič nemení na jeho verejnom postavení alebo skúsenostiach v niečom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
suhlasim s tym, ze ten, kto ma potrebu urazat, sam velmi vysoko nebude
Je to kvôli tomu že ten človek nie je so sebou sám spokojný, tak aby sa necítil že je jediný, uráža iných aby aj oni mali problémy sami so sebou.
Akonáhle je niekto vyrovnaný sám so sebou, nemá potrebu urážať iných. A to dokonca ani keď urážajú jeho. Aspoň ja to tak momentálne mám.
A oni to robia len dovtedy dokiaľ im to dovolím, čiže ak nechcem mat problémy s vedúcou tak ju neham tak, ale nemalo by to tak byť, nikto by si nemal dovoliť byť na niekoho drzy.