v 1968 roku bol zástancom socializmu s ľudskou tvárou, lenže v Moskve mu to súdruh Brežnev vytlkol z hlavy, odstavil ho z politickej scény...
do povedomia sa dostal znovu počas nežnej revolúcii, česi ho však zabili" hrozilo, že by sa stal prezidentom a to sa tomu americkému riťolezovi Havlovi nepáčilo...
to som sa dočítal, či to je pravda skúmajte, alebo ma opravte...
Naivný človek s dobrými úmyslami.
Možno to myslel dobre, ale v politike je to ako v šachu. Ak chceš robiť razantné rozhodnutia, ako napríklad napadnúť rošádu, vymeniť si dámy, tak ti nestačí iba poznať pravidlá ťahania figuriek. Musíš odhadnúť tú správnu chvíľu. Dubček ale tú chvíľu správne neodhadol. Možno mal počkať pár rokov, alebo to prepustiť niekomu, kto vtedy lepšie poznal svetovú politickú situáciu.
Buď to bol Insideman čo však vyvráca to že Pravdoláskar Havel ho akosi nechcel tak ho dal odgrágľovať. Ale nevinný pešiak na m ocenskej šachovnici čo znamaená že po veľkom podvode 89 ho už nepotrebovali.
@marcello111 Samozrejme že ho zabili oficialné zdroje hovoria že zahynul pri autonehode no čo je zvláštné fotografie jeho BMW ukazujú že vozidlo musel niekto vytlačiť zadná časť bola značne zdeformovaná a ako zázrakom šofer to prežil pripútaný Dubček nie...
@marcello111 Nechala ho zabiť celá tá banda vrátane kováča ktorý mal taký "úžasný pohreb" nedávno. Mafián jeden to bol a nič viac a Slováci za ním idú plakať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
"Dubcek, sloboda!"
do povedomia sa dostal znovu počas nežnej revolúcii, česi ho však zabili" hrozilo, že by sa stal prezidentom a to sa tomu americkému riťolezovi Havlovi nepáčilo...
to som sa dočítal, či to je pravda skúmajte, alebo ma opravte...
Možno to myslel dobre, ale v politike je to ako v šachu. Ak chceš robiť razantné rozhodnutia, ako napríklad napadnúť rošádu, vymeniť si dámy, tak ti nestačí iba poznať pravidlá ťahania figuriek. Musíš odhadnúť tú správnu chvíľu. Dubček ale tú chvíľu správne neodhadol. Možno mal počkať pár rokov, alebo to prepustiť niekomu, kto vtedy lepšie poznal svetovú politickú situáciu.