Mala som chalana , s ktorým som sa rozišla pred 4 mesiacmi. Celé tie mesiace som sa pokúšala o návrat a on ma stále odmietal, písal, že chce mať konečne pokoj a že so mnou už nechce nič.
V piatok som mu písala, či ide so mnou von, on nechcel, písal
Myslím,že sa spamätal neskoro... Ved kým si bola sama a mal na teba príležitosť,získať si ťa naspäť tak ťa nechcel... Mal to urobiť ešte počas toho keď si bola sama... Ale zareagoval neskoro... Ber to tak,že v tebe chyba určite nieje... Ale myslím si,že šancu by dostať ešte mohol ale to je už len na tebe držím palce
on je pako, ze sa tvaril, ze nechce nic uz s tebou a pritom chcel, alebo mozno nechcel a nechce, ale chce v tebe vytvarat pocit viny
a ty robis tiez chybu ak este nie si vyrovnana s predoslym vztahom (v piatok si chcela ist von s tvojim byvalkom) a (v nedelu) zacinas chodit s niekym inym - ublizujes sebe aj tomu druhemu aj tomu byvalemu mozno. to nie je vobec mala chyba, vztah by sa mal zacinat az vtedy, ked je predosly uz ozaj uzdraveny. rovnako jeho chovanie je hlupe, cize su tu velke chyby na oboch stranach.
jedine riesenie, aj ked velmi nepopularne, je cakat...dalsi vztah zacni az vtedy, ked si budes ista, ze aj keby ti byvalko povedal, ze ta chce spat, ze by si bola v pohode schopna uprimne povedat (aj pred sebou samou) "nie, uz nechcem toho chalana, lubim tohto, s ktorym chodim teraz", ak takeho chalana nenajdes, tak treba dalej cakat...je lakave hladat nalepky na zlomene srdcia v podobe novych vztahov...ale je to velmi skarede voci tym novym partnerom a zaroven mozes aj seba dostat do situacie, ked budes velmi lutovat, ze si do toho noveho vztahu isla...ale uz bude neskoro lutovat, lebo skody budu prilis velke...budes mat puto k staremu chalanovi aj k novemu a obaja k tebe, tazko sa ti bude rozhodnut a iste sa to nezaobide bez vaznych zraneni...takze vydrz a neries chalanov istu dobu este.
chlapec sa z toho spametá...ty si samu vnucovala mesiace, on na teba kašlal a chlapec zlatý sa zobudil až teraz keď si šťastná(si šťastná? ,mal možnosť,nenechaj si kydať na hlavu drísty že je to tvoja vina a že si bezcitná!vysrala by som sa na nho! buď šťastná!
@Pubertslatinocelny tu ide o to, že ja to neľutujem, že som išla do nového vzťahu. Ja som teraz šťastná. V piatok som si povedala dosť, celé mesiace sa snažím ako idiot, stačilo. Určite teraz nenechám frajera kvôli tomu, že niekomu doplo príliž neskoro. Mne je akurát ľúto, že tak dopadol aj keď teraz neviem, či to len príliž preháňa. Chcem mu pomôcť, aby sa netrápil lebo ho mám rada ale ja ho už nemienim riešiť. Teraz mám niekoho iného a dosť ma bolí , keď mi píše dosť škaredé veci.
@martinca69 tak potom no...ty nie si zodpovedna za to, ze on trpi pre svoju sprostost...moze ti to byt luto, to je pochopitelne a ludske...ale nemozes mu pomoct....cize vydrz, ked ti nepekne pise, nezranuj ho nijak zamerne (hoci asi mu ublizuje to, ze mas novy vztah - ale to je jeho problem, ze mu to ublizuje) a casom ho to prejde
Poslal by som ho niekde, keď po 4 mesiacoch neprišiel k rozumu, nečakaj, že teraz sa zmení. Asi ťa chce len preto, lebo máš niekoho a on nie. Klasika...
Veru... páni, si si ista, ze si chodila s chalanom? Lebo takto presne trucuje moja kamaratka a to spolu zdaleka nemame taky vazny vztah, ako maju frajeri, no uz to mi dost niekedy lezie na nervy.
ach trucujuci chlapi...nie je nic horsie... ja si myslim takto: aj keby bola chyba na tvojej strane /co podla mna nie je/ s takymto vydieracom by si bola skor ci neskor nestastna
Podla mna je prilis ziarlivy, a stale ta lubil, len vam v tom nieco prekazalo... Tak poveal koniec a az potom ked pochopil ze ta ma niekto iny, zistil ako ta lubi...
podarena dwojka ty sa snim rozides chces to naprawit on ta odfajci a potom ked si najdes ineho je to zase twoja chiba lebo on ta chcel s5 neni to twoja chiba ked si to tak ftedy citila to on je akisi pomiatnuti ked sa newie rozhodnut ci ta este chce ci nie
Len tolko,ze tvoj byvaly je pekny kok*t!!! Proste prestala si mu dokazovat ako ho chces aky je dolezity a uz to zistil a zrutil sa, akoze sa zrutil. Vychcanost najvacsieho zrna! Dokedy to chcel tahat a odmietat?Co chcel potom urobit?Ked to chcel sam pochopit? Proste uplne sa na to vyser,zabudni na neho a pomoze ti len to,co si sa ty cele tie 4 mesiace trapila,snazila,strapnovala a ja neviem co,proste teraz nech si to pekne odtrpi on ale poriadne nechaj ho tak nech si pekne uvedomi a uz to neurobi nikdy v zivota ziadnej babe po tebe ak ovsem ma rozum. Takze v tebe ziadna chyba!!!Zabudni.
@nicmanenapada@28 no ja viem ze od veci a myslim ze ty si to bol sam.. ci oni ti to vymysleli
@martinca69@29 uz ten jej nick hovori za vela... ale musim povedat, ze tu vetu si lepsie napisat ani nemohol..
ty sa budes pozerat - stat a divat sa
ja budem byt - stat a existovat
ale zabudol si napisat do konca cej smrti sa budu lubit..
Ono preco clovek pise o nejakej laske, ked si zo dna na den najde ineho chalana (pri chalanoch babu)
Proste ak milujem, tak ma to neprejde po dni a ked i prejde, tak nebudem mat na druhy den ineho/inu. Alebo potom je rozchod kvoli niekomu inemu.. ale toto su kraviny
Takze ja som rad ze mozem byt neznajuci takychto ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
. . . ale podla napisaneho . . . on asi nevie co chce, alebo len trucoval ako slecinka
on je pako, ze sa tvaril, ze nechce nic uz s tebou a pritom chcel, alebo mozno nechcel a nechce, ale chce v tebe vytvarat pocit viny
a ty robis tiez chybu ak este nie si vyrovnana s predoslym vztahom (v piatok si chcela ist von s tvojim byvalkom) a (v nedelu) zacinas chodit s niekym inym - ublizujes sebe aj tomu druhemu aj tomu byvalemu mozno. to nie je vobec mala chyba, vztah by sa mal zacinat az vtedy, ked je predosly uz ozaj uzdraveny. rovnako jeho chovanie je hlupe, cize su tu velke chyby na oboch stranach.
jedine riesenie, aj ked velmi nepopularne, je cakat...dalsi vztah zacni az vtedy, ked si budes ista, ze aj keby ti byvalko povedal, ze ta chce spat, ze by si bola v pohode schopna uprimne povedat (aj pred sebou samou) "nie, uz nechcem toho chalana, lubim tohto, s ktorym chodim teraz", ak takeho chalana nenajdes, tak treba dalej cakat...je lakave hladat nalepky na zlomene srdcia v podobe novych vztahov...ale je to velmi skarede voci tym novym partnerom a zaroven mozes aj seba dostat do situacie, ked budes velmi lutovat, ze si do toho noveho vztahu isla...ale uz bude neskoro lutovat, lebo skody budu prilis velke...budes mat puto k staremu chalanovi aj k novemu a obaja k tebe, tazko sa ti bude rozhodnut a iste sa to nezaobide bez vaznych zraneni...takze vydrz a neries chalanov istu dobu este.
navyse mas 16 rokov, takze casu plno na vztahy
to bude nejaký kkt!
a čo teraz?
nerieš, ak si šťastná s novým, aj keď mňa tiež zarazil ten časový rozdiel medzi dvoma vzťahmi (piatok- nedeľa).
je mlady a sprosty a nevie co od zivota chce a nevie co chce ... moj nazor a ak ma viac ako 20 rokov, tak to prve neplati
Ak si ho podviedla alebo nechala koli niekomu inemu tak podla mal dovod na to aby ta odstrcil.
@nicmanenapada kto urobil Chybu? ts..
No maminka s ocinkom Či som sa spravil sám?
Inak úplne odveci...
Daj mi jeho adresu a ja s @johnysheek
-om si ho nájdeme a zbijeme ho. Teda ja sa budem pozerať, on bude byť... A potom sa budete ľúbiť až do smrti.
@martinca69 @29 uz ten jej nick hovori za vela... ale musim povedat, ze tu vetu si lepsie napisat ani nemohol..
ty sa budes pozerat - stat a divat sa
ja budem byt - stat a existovat
ale zabudol si napisat do konca cej smrti sa budu lubit..
Ono preco clovek pise o nejakej laske, ked si zo dna na den najde ineho chalana (pri chalanoch babu)
Proste ak milujem, tak ma to neprejde po dni a ked i prejde, tak nebudem mat na druhy den ineho/inu. Alebo potom je rozchod kvoli niekomu inemu.. ale toto su kraviny
Takze ja som rad ze mozem byt neznajuci takychto ludi