Kto vás v živote najviac ovplyvnil? Kto v pozitivnom smere a kto v negativnom?
Otazka je jasna ale sam na nu neviem jednoznacne odpovedat. V mojom zivote bola taka zmeska vplyvov, ze je to dost chaos. Pozitivne stari rodicia, mama, jeden ucitel na zakladke, moje frajerky a niektori priatelia.
Spolužiaci na ZŠ, ktorí mi a) prvá časť triedy dala dosť pocítiť, že medzi nich nepatrím a ani sa netvárili byť na mňa milí, a potom b) druhá časť, tá, ktorú keď som stretla mimo školy, tak sa mi zdravili, chceli tráviť čas spolu, a potom v škole ignorovali, aby sa s nimi bavila tá prvá skupina.
Bývalý, ten prvý... To som sa celkom dlho dávala dohromady potom a vo viacerých veciach ma to doslova obrátilo iným smerom.
Frajer, súčasný, ten ma zmenil asi najviac, ale strašne zákerne, lebo ani som si nevšimla, ako som sa pri ňom začala meniť a asi jediný ma ovplyvňuje pre mňa príjemným spôsobom.
negativne urcite ucitelka zo skolky, ktora ma bila a som mala stach vobec do tej skolky chodit a ucitelka z 1. stupna ZS a spoluziaci, ktori mi neustale robili zle (dievca a chlapci) a moja kamaratka, ktora stale vo vsetkom vynikala, bola najlepsia a neviem co a ja som bola oproti nej len taka hlupana a pozitivne asi nik, lebo nic pozitivne na mne neni
keď tak teraz nad tým rozmýšlam, príde mi vážne divné, že práve také veľké, dôležité, zlomové udalosti (a ľudia) v mojom živote ma neovplyvnili snáď nijako alebo len minimálne... pozitívne ma ovplyvnili seriálové postavy, niektoré profesorky a mama (ktorá ma ale zároveň ovplyvnila aj negatívne) a negatívne ľudia, s ktorými som sa ani nepoznala dlho, ale veľmi som sa v nich zmýlila a sklamala a vlastne sa nechápem, že prečo som sa vôbec nechala nimi tak ovplyvniť..
mama negativne, aj pozitivne, brat skor negativne... spoluziaci na strednej negativne, ale momentalne mam okolo seba ludi ktori ma robia lepsou a som za nich vdacna
Pozitívne jedine moji rodičia a môj tréner, ktorý je pre mňa takisto najväčšou autoritou po spomínaných rodičoch...a ešte jeden inštruktor na základnom vojesnkom výcviku, ktorý mi toho veľa vysvetlil a dal mi odpovede na mnoho otázok negatívne ani neviem...jedine moja ex...nevydržím totiž dlho v spoločnosti negatívnych ľudí...asi to bude tým mojim "darom"...dokážem rýchlo a správne odhadnúť človeka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
negatívne spolužiaci a rodín tiež.
a neviem proste všetci nejak
Spolužiaci na ZŠ, ktorí mi a) prvá časť triedy dala dosť pocítiť, že medzi nich nepatrím a ani sa netvárili byť na mňa milí, a potom b) druhá časť, tá, ktorú keď som stretla mimo školy, tak sa mi zdravili, chceli tráviť čas spolu, a potom v škole ignorovali, aby sa s nimi bavila tá prvá skupina.
Bývalý, ten prvý... To som sa celkom dlho dávala dohromady potom a vo viacerých veciach ma to doslova obrátilo iným smerom.
Frajer, súčasný, ten ma zmenil asi najviac, ale strašne zákerne, lebo ani som si nevšimla, ako som sa pri ňom začala meniť a asi jediný ma ovplyvňuje pre mňa príjemným spôsobom.
Negativne niektori kamarati