Ja som nad tým minule tiež rozmýšlal, niečo na tom pravdy môže byť ale neverím v to. Možno astrálne cestovanie prebieha až na samotnom konci života, čo mi znie už realnejšie.
Re2: lol som sa skoro zjebal zo stolicky po tom príspevku
Ja som tiež podobne cestoval, myslel som si že spím a pritom som sa s kamarátom strápňovali na karaoke- viem to z rozprávania pretože z tejto akcie mam asi 8hodinové okno a prebral som sa v posteli o 9 večer u kamarata na intrakuani neviem ako som sa tam dostal, este som stihol posledny autobus k sebe do dediny....
oki...no proste pocula som o tom od jedneho kamosa a vyhladala som si to cez google a tam boli rozne navody a blbosti o tom...este pisali ,ze to chce cvik kym sa dostane dusa z tela von.Mozno cvik take tri mesiace ,rok,a neviem kolko,ale mne sa to podarilo uz na treti pokus.Sice to bolo uplne nafigu a zle ,ale ...proste dostala som sa do tej hladiny alfa a prestala som si citit telo.Pocititla som ako mi hrozne rychlo bije srdce a aj ked moje telo bolo v uplnom pokoji citila som akokeby sa uplne triaslo.To akoze takto ma byt.Zatial to islo v pohode.A proste to mal byt ten okamih ked ti dusa vyskoci z tela to trasenie...videla som pred ocami taku gulocku ,ktora zo seba vydavala blesky...aj to malo byt v pohode ,ale zrazu prisla moja mama a ja som dostala neskutocny sok a to taky ,ze aj ked uz som nebola v hladine alfa stale som si nic necitila,vsetko pomizlo prec a ja som bola uplne pri zmysloch ,ale ,moje telo nehybne.Ona vedela ,co zamyslam a tak asi mi v tom chcela zabranit.Chcela ma prebrat ,ale ja nic
aj ked som strasne chcela nedalo sa to.To je uplne nanic stav ked vsetko pocujes ,ale nic necitis a nemozes sa pohnut.Potom ma chytila za ruku a nieco mi hovorila no a mozno po 10 minutach som sa mohla hybat...Strasne som sa zlakla a povedala som si ,ze uz toto nikdy nebudem skusat.Na dalsi den v noci som o tom premyslala a nedalo mi to vsak som bola od toho len jeden krocik.A skusila som to zase.Proste da sa povedat ,ze sa zopakovalo toto iste ,ale nemala som pocit ,zeby moja dusa bola oslobodena od tela...a tak len som bludila v tme a zrazu neviem,ci to bol sen alebo skutocnost...
postavila som sa z postele a videla som na svojej posteli lezat seba ty kks...vedla bola sestra a ruky mojho tela boli uplne ladove a lezala som na opacnej strane ako som si lahla.Napadlo ma ze pojdem k mame a tak som isla skor vznasala sa aj cez zatvorene dvere a mama ma videla.Myslela som si ,ze ma neuvidi.Prisla som k nej a ona mi so zlzami v ociach vycitala preco som jej to spravila a bola strasne smutna.Ja som jej povedala,ze uz idem naspät a za okamih som sa ocitla na svojej posteli a vo ,,svojej kozi´´A teraz fakt neviem ,ci to bol sen alebo cestovanie...mama si to nepamäta,ale ona si väcsinou nic nepamäta uprostred noci ked ju niekto zobudi...tak ja neviem teraz....
no,tak si kup LSD.. .a ti to vyjde.. .ale inak to ide.. .celkom dobre.. .ale musis sa vediet absolutne odpojit a na prvy krat ti to ani nevyjde.. .si pusti pred spanim The End od doors.. .a pozeraj sa akoby dopredu.. .alebo potom odporucam LSD.. .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Re2: lol som sa skoro zjebal zo stolicky po tom príspevku
aj ked som strasne chcela nedalo sa to.To je uplne nanic stav ked vsetko pocujes ,ale nic necitis a nemozes sa pohnut.Potom ma chytila za ruku a nieco mi hovorila no a mozno po 10 minutach som sa mohla hybat...Strasne som sa zlakla a povedala som si ,ze uz toto nikdy nebudem skusat.Na dalsi den v noci som o tom premyslala a nedalo mi to vsak som bola od toho len jeden krocik.A skusila som to zase.Proste da sa povedat ,ze sa zopakovalo toto iste ,ale nemala som pocit ,zeby moja dusa bola oslobodena od tela...a tak len som bludila v tme a zrazu neviem,ci to bol sen alebo skutocnost...
postavila som sa z postele a videla som na svojej posteli lezat seba ty kks...vedla bola sestra a ruky mojho tela boli uplne ladove a lezala som na opacnej strane ako som si lahla.Napadlo ma ze pojdem k mame a tak som isla skor vznasala sa aj cez zatvorene dvere a mama ma videla.Myslela som si ,ze ma neuvidi.Prisla som k nej a ona mi so zlzami v ociach vycitala preco som jej to spravila a bola strasne smutna.Ja som jej povedala,ze uz idem naspät a za okamih som sa ocitla na svojej posteli a vo ,,svojej kozi´´A teraz fakt neviem ,ci to bol sen alebo cestovanie...mama si to nepamäta,ale ona si väcsinou nic nepamäta uprostred noci ked ju niekto zobudi...tak ja neviem teraz....