kedysi no prisiel normalne z prirody to vzislo ... u mna neboli ale stavalo sa ze na druhej strane sem tam jo pak to trebalo prerusit ale to su stare casy ....rozhodne ak ide len o sex musia na to mat rovnaky nazor obe strany predsa ziadne kecy zblizovanie sa a podobne...
Nič z toho nevediem a ani nechcem, keďže len tá predstava sa mi hnusí. Ale bohužiaľ mám jednu kamarátku, ktorá to praktizuje, zatiaľ iba s jedným (bohužiaľ z jej strany tam sú aj city), ale kto vie ako to pôjde ďalej.
po dosť ťažkom rozchode bolo pre mňa niečo také neumožniteľné (kedže som spal iba s priatelkou ako s jedinou) ale po vyše pol roku ako sme boli od seba, sa mi takáto skúsenosť naskytla ... dosť dlho som sa pohrával s touto myšlienkou a môj emočný stav nebol ešte celkom v poriadku, sluboval som si od toho posun a zrovnanie si vecí (kedže niečo takéto je premňa dosť divné,neobyčajné a ako som časom zistil aj absolutne neefektívne, neprirodzené atď) ...
tak som sa dohodol s jednou kamaratkou ktorá bola tiež sama a videl osm na nej že jej tiež chýba čosi také (žial absolutne sme sa k sebe nehodili) ... stalo sa to, je pravda že ma to niekam posunulo ale ... začal som sa cítiť divne, zistil som totiž o sebe že z toho nemám absolutne dlhodobo radosť a chýbala mi v tom láska ...
takže, som skúsil a pochopil že to nieje nič pre mňa, že od sexu moje telo a mysel očakáva aj niečo iné len orgazmus ... opäť som teda uzatvoril celibát
@echoechoecho tam sa velmi nemuselo rozprávať, jednak preto že sme spolu nemali nejakú spoločnú tému velmi, málo spoločných vecí, iba nejaké spoločné spomienky z minulosti a zo starej partie ... kľúčové bolo zistiť že by teoreticky záujem mala čo som samozrejme medzi riadkami veľa krát videl ... potom sme už len vybehli von a večer keď sme sa mali prakticky rozlúčiť povedala že už musí ísť domov, ja som na to povedal že ak nechce nemusí ísť domov, ona nato že a kde by spala a ja nato že u mňa, nato sme sa nachvílu na seba pozerali a smiali sa ale po chvíli zdvihla telefón a zavolala mame že nepríde domov a už sme boli na ceste ku mne (samozrejme jej bolo jasné ako to bude vyzerať celé) ... na ďalší deň som urobil raňajky a kávu a obaja sme mali dobrú náladu sptýtala sa ma či si to nezopakujeme a ja som jej povedal že môžeme že uvidíme (niekedy v tedy v tej vete spomenula kamarátstvo s výhodami), potom sa to stalo o pár dní už len v jeden večer a bol koniec ... ani sme sa nejako extra o tom nebavili ... uvedomil som si že skôr je efektívnejšie jednať ako rozmýšlať a niečo hovoriť hh ale samozrejme je dôležité pri čom konkrétne...
@melancholik ako ste prisli k tebe, zobliekli sa a sulozili, ziadne bozky a tak?...ja len mam vacsinou skusenosti, ze ak sa neobimam a nebozkavam moc so zenou, tak sa ani nezamilujem, ale sex bez toho mi pride taky chudobny....
nejako to vyplynulo zo situácie boli sme mladý a bývali sme ďaleko od seba. Teraz si uvedomujem, že keby sme sa vtedy dali dokopy, tak by nám to dlho nevydržalo.
Kamarátka také veci "robí", ale neodsudzujem ju za to, je to jej vec, jej život, ja by som takej veci schopná nebola, ale starať sa do nej nemienim. Stačí, že to nerobí s mojim frajerom, iné ma nezaujíma
@echoechoecho na to ako zviest zenu navod nieje u mna to bolo tak, ze by si so mnou vedela predstavit vztah a ja som to na perspektivny vztah nevidel a tahat za nos som ju nemienil, boli sme free a pritahovali sme sa, tak to nejak slo samo
ale mas napriklad zeny, ktore su citovo rozobrate z predoslych vztahov a vyslovene im take nieco vyhovuje, aspon na urcity cas, no a potom nymfy
@echoechoecho ale hej boli, asi ešte hodinu alebo dve sme len tak ležali a najskôr sa objímali ... a kedže som riadny prípad hh tak počas toho celého som ju uviedol do deja vysvetlil jej že je to pre mňa náročné pretože som mal sex len s priatelkou a ešte stále tak nejak na ňu myslím a to ma dosť blokuje a tak ... dosť sme sa nasmiali na kravinach a tak nejako sme to nechali na prirodzenú cestu ... postupne to prišlo ... išiel somm na to opatrne, samozrejme som sa jej vela vypytoval aj o jej sexualnom živote a tak ... zistili sme o sebe to čo nás konkretne k téme zaujímalo a nervozita a všetko opadlo ... proste hned som mal pocit že je všetko také uvolnené a bolo to aj lahšie ... a postupne to potom prišlo ...
máš pravdu sex bez lásky je velmi velmi chudobný a aj keď ja som dosť sexuálne založený človek a velmi to mám rád, prišiel mi velmi prázdny ... bol to len akt, nič iné...preto sa to aj skončilo a už v tom nepokračujem...pretože postupom času ma to skôr trápilo ako napĺňalo ... no , nie každý je na čosi také stavaný
@method citovo rozobrate? to ako taku spoznam? a tie nymfy, to je jasne...
@melancholik ja mam tiez rad sex, ale mne to pride divne..vies, mam jednu kamosku, ktora viditelne by to chcela,..problem je v tom, ze tam neni laska a ja sa citim zablokovany, pretoze ju poznam....keby to bola nejaka zena z diskoteky, co nepoznam a viem, ze to chce,tak ok...vies je to vzrusenie z noveho cloveka tak, ale s kamoskou je to take divne
@echoechoecho viem čo tým myslíš hh ... ja by som takýto problém nemal ... ja som zablokovaný len keď cítim lásku alebo z morálnych dôvodov alebo teda keď som zničený z lásky ... inak nemám problém, už len tá nervozita tak vie dosť pokaziť náladu ... sex sa dá brať aj iba ako sex ...dá sa brať samozrejme vela spôsobmi ... no ja som zistil že sex bez lásky nieje pre mňa, skúsenosť je vždy nadovšetko
@melancholik je to na dlhsie písanie.
U mna to bolo tak, ze ja som to nedotiahol az "do konca"
Kvoli tomu ze ona nemohla "priroda"
A popravde, som tomu rad. Okrem toho, ako som od nej odchadzal, mal som velmi zmiesane pocity. Skor som sa sam seba pytal co som to spravil, ako som bol na seba hrdy, ze skoro som ju dostal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tak som sa dohodol s jednou kamaratkou ktorá bola tiež sama a videl osm na nej že jej tiež chýba čosi také (žial absolutne sme sa k sebe nehodili) ... stalo sa to, je pravda že ma to niekam posunulo ale ... začal som sa cítiť divne, zistil som totiž o sebe že z toho nemám absolutne dlhodobo radosť a chýbala mi v tom láska ...
takže, som skúsil a pochopil že to nieje nič pre mňa, že od sexu moje telo a mysel očakáva aj niečo iné len orgazmus ... opäť som teda uzatvoril celibát
Nechcela by som taký vzťah.
... a vlastne, ja som trúba a skôr či neskôr by som sa aj tak zaľúbila, takže aj tak by to nebol takýto vzťah..
@melancholik a ako si sa dohodol? ako tu uz pisal niekto, hodil by sa mi navod....mne totiz pride divne proste povedat, ze budme FWB alebo co....
@method , no daj navod
ale mas napriklad zeny, ktore su citovo rozobrate z predoslych vztahov a vyslovene im take nieco vyhovuje, aspon na urcity cas, no a potom nymfy
máš pravdu sex bez lásky je velmi velmi chudobný a aj keď ja som dosť sexuálne založený človek a velmi to mám rád, prišiel mi velmi prázdny ... bol to len akt, nič iné...preto sa to aj skončilo a už v tom nepokračujem...pretože postupom času ma to skôr trápilo ako napĺňalo ... no , nie každý je na čosi také stavaný
@melancholik ja mam tiez rad sex, ale mne to pride divne..vies, mam jednu kamosku, ktora viditelne by to chcela,..problem je v tom, ze tam neni laska a ja sa citim zablokovany, pretoze ju poznam....keby to bola nejaka zena z diskoteky, co nepoznam a viem, ze to chce,tak ok...vies je to vzrusenie z noveho cloveka tak, ale s kamoskou je to take divne
Trochu sa v tom vidím aj ja...
U mna to bolo tak, ze ja som to nedotiahol az "do konca"
Kvoli tomu ze ona nemohla "priroda"
A popravde, som tomu rad. Okrem toho, ako som od nej odchadzal, mal som velmi zmiesane pocity. Skor som sa sam seba pytal co som to spravil, ako som bol na seba hrdy, ze skoro som ju dostal.