aj ked citam dost vela, musim sa priznat ze ani jednu som ete z tychto necitala a ani sa nechystam wed je to sfilmovane a vela filmov, teda 1-4 som videla cize tie by mi an nic bolo citat a o odtatnych tiez o om boli, takze..:
3 bola čarovná... bol to vlastne aj prvý diel, ktorý som prečítala (divné, viem). A druhé miesto patrí šestke, v tesnom závese... Tieto dve som vôbec prečítala najviac ráz. ♥ Milujem Harryho ♥
@azizi jednotka je klasika ja ich mám rada všetky, ale 3 a 6 majú pre mna nejaký osobitný význam.. neviem presne vysvetliť, prečo, ale proste majú. Najmenej mám rada asi päťku... Harry mi tam nehorázne liezol na nervy.
vždy tá aktuálna... keďže som mala vždy toľko rokov ako Harry, keď tie knihy vyšli, tak mi to tak dobre sadlo No všetky boli skvelé a mám ich prečítané niekoľko krát, niektoré aj v angličtine a teraz si chcem kúpiť nejakú aj vo francúzštine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nemohli by ste mi radšej poradiť niečo na čítanie? Nudím sa