@salora podľa čoho to vieš? v každom štáte sú kokoti možno si mal iba šťastie na tých lepších ak si tam bol a vieš porovnať... podľa mňa sa to nedá určiť, ktorá krajina je najpriateľskejšia... aj tu máš veľa ľudí na SVK, čo za to stoja a na Novom Zélande nie
Informácia pre tých, ktorí uvažujú o kúpe letného sídla v jednej z týchto krajín: nedajte sa zmiasť hlasovaním užívateľa @hnisavica
S Novým Zelandom má takú limitovanú skúsenosť, že jeho hlas je bezpredmetný. Je to 100 percent pre nový Zéland, čo potvrdí aj každý užívateľ portálu Birdz. Po novom je podmienkou pre založenie účtu na birdzi mať aspoň 16 rokov a absolvovaný pobyt na novom Zélande a v Austrálii
ono to je dost od prostredia v akom sa ludia nachadzaju a podla toho su ludia potom taki alebo hentaki a Zeland je asi ze rozpravkova krajina tak by som povedal ze skor tam budu ludia priatelskejsi vo vacsine pripadov ale nepoznam nikoho odtial ani odtial ani som tam nebol nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
S Novým Zelandom má takú limitovanú skúsenosť, že jeho hlas je bezpredmetný. Je to 100 percent pre nový Zéland, čo potvrdí aj každý užívateľ portálu Birdz. Po novom je podmienkou pre založenie účtu na birdzi mať aspoň 16 rokov a absolvovaný pobyt na novom Zélande a v Austrálii
hah, máš pravdu už som z týchto pubertiakov blázon...asi by bolo načase ísť do šrotu z birdzu...