Obidve kravy sú v špičkovej fyzickej kondícii a tú vo vode naháňa žralok ktorý ju síce nemôže zožrať lebo mu iný vybil všetky zuby ale tá krava to nevie. Kravy sú nepriateľky na život a na smrť, pretože krava čo beží prebrala krave č páva býka a zabila teľa, čo mala plávajúca krava s tým býkom tak, že ho utopila a preto sa plávajúca krava naučila plávať. Je jedno v akom štýle, proste aby bola čo najrýchlejšie v cieli. Dráha by mala 100 metrov, bol by to dlhý plavecký bazén a normálna dráha vedľa neho a bolo by to v krytej hale, čiže žiadne poveternostné podmienky by ich neovplyvnili. Bola by to normálna bazénová sladká chlorovaná voda (tú chvíľu v nej ten žralok vydrží) vyhriata na 25 stupňov a vonku by bola rovnaká teplota. Hĺbka bazéna by bola štyri metre aby krava nemohla podvádzať a nebežala v tej vode. Obidve kravy by štartovali na suchu a plávajúca krava by musela skočiť do toho bazéna a okrem toho by na začiatku nevidela toho žraloka.
Ešte niečo by ste chceli vedieť?
a @xrumka ty si krava keď ich porovnávaš so sebou? Predstav si takého delfína, ten by asi prešiel rýchlejšie vo vode ako na súši
myslim si...ze su obidve asi take sproste..ze by si powedali,naco sa pretekat..nemaju ludsky mozog.... A ked uz..tak urcite beziaca..sak henta by sa potopila....asi
tak ja prvorade musím vyjadriť lútosť plávajúcej kravy. to čo spravila bežiaca krava sa proste neroby!
Myslím že emocionálne musí byť viac motivovaná krava - plávajúca, čo by mal byť určite istý povolený doping ale bojím sa že 100 m je prílž dlhá trať na to aby plávajúca krava dokázala udržať žraloka za sebou - zrejme všetko závisí od toho, pretože kráva plávajúca je trénovaná naproti tomu krava behajúca je obyčajna.. ehm
Bude to mať ťažké ale rozhodne by som bol radšej keby to vyhrá plávajúca.
ZáLEží na tom, kde by sa pretekalo. ak by sa pretekalo v európe alebo amerike, tak by vyhrala samozrejme bežiaca krava ale závisí aj na tom aký tažky má zvonec. keby to bolo v južnej amerike tak tam by ani jedna nedol a do ciela pretože by ich niečo zožralo.
no a keby to bolo v austráli, o je neska moderné tak by vyhrala samozrehjme plavajuca krava pretože tam maju kraliky kvoli ktorim su dieri v zemi a kravy si lamu nohi. preto je plavajuca krava vo väčšom bezpečí pred zlomeninami.
nedokazem odpovedat z dovodu zachvatov smiechu pri predstave plavajucej kravy ale suhlasim s komentom @7...je velmi dolezite akym stylom plava a ci brala daky doping..ale tak asi by som dala tu beziacu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
chýbajú mi tu informácie o kravách ich vek, fyzička, aktuálny stav, vzťah medzi sebou
informácie o dráhe- dlĺžka dráhy, kvalita povrchu atp.
teplota vody, či je voda slaná no veď vieš jak to chodí..
proste zle položená otazka+ kravu plávajúcu ani kravu bežiac nepoznám.. zrejme nejaké miestne označenie.
niečo takéto by ti povedal môj profesor fyziky
krava, nekrava.. vsade to je tak. nie?
@9
Ešte niečo by ste chceli vedieť?
a @xrumka ty si krava keď ich porovnávaš so sebou? Predstav si takého delfína, ten by asi prešiel rýchlejšie vo vode ako na súši
tak ja prvorade musím vyjadriť lútosť plávajúcej kravy. to čo spravila bežiaca krava sa proste neroby!
Myslím že emocionálne musí byť viac motivovaná krava - plávajúca, čo by mal byť určite istý povolený doping ale bojím sa že 100 m je prílž dlhá trať na to aby plávajúca krava dokázala udržať žraloka za sebou - zrejme všetko závisí od toho, pretože kráva plávajúca je trénovaná naproti tomu krava behajúca je obyčajna.. ehm
Bude to mať ťažké ale rozhodne by som bol radšej keby to vyhrá plávajúca.
no a keby to bolo v austráli, o je neska moderné tak by vyhrala samozrehjme plavajuca krava pretože tam maju kraliky kvoli ktorim su dieri v zemi a kravy si lamu nohi. preto je plavajuca krava vo väčšom bezpečí pred zlomeninami.