neviem .. ale budem romantickejsia ... slane je vdaka slzam? ... a modre... kvapne do nej obloha? Alebo male kvapky atramentu , ked si milenci poslu po vode listy, ktore si nikdy ten druhy neprecita?
sry že vám ničím ideály ale žiadna kvapka nefarbí more na modro. Modrá je len farba ktorú more odráža kým ostatné pohlcuje a tým vzniká dojem že more je modré.
6. samozrejme pozname fyzikalne principy ale v tejto debate asi nejde o fakty ale o pokus predstavit si t ak by sme nepoznali zakony ... ale spoliehali by sme sa na fantaziu
6. to už tak presne neviem či je to len týmto ale červené more má viac farieb (kto nevidel neuverí ) takže neviem či je to len oblohou alebo aj niečim iným...
14. dakujem snazim sa ... niekedy som verila , ze nezabudky su stastne myslienky deti ... to ked som bola malicka ... a co ak splnene sny napadali do mora ako lupienky ? mozno sa rozplynuli ... a tak vysvetlime ... povestne studne zelani
moc robi v mori penu??? a to si na to skadial dosiel?? ves jake je more veelke no lepsie povedane setky moria a oceany do kopy a aj v tom najhlbsom oceane kde chodia len lode a nekupe sa tam nikto je pena..a pochybujem ze to je mocom...aa takisto nic nefarbi more na modro..a okrem toho je niekde more zelene a niekde cervene niekde zas take tmave ze az cierne...zavisi to od koncentracie latok ake su na tom danom uzemi v mori a presne suhlas so 6.
hej ale ked to uz ma byt v tej fantazijnej rovine tak sa hovori ze boh vyplakal tolko slz nad hriechmi inych a z toho je more slane a modre preto lebo tak ako je obloha modra tak aby bolo aj more lebo chcel aby sme mali kusok neba na zemi.. heh zlate vysvetlenie to mi vravela babka ete ked som mala asi 5 rockov
24. joj sak sa snazim ale ne vzdy vyjde najlepsie sformulovat vetu ale sak su tam lode tie na ropu a tak podobne..nevem blizsie som to neskumala..a ryby nemaju moc
28. jjj ja tieez..ale teraz uz jej tie kecy velmi neverim kedze v skole nas ucia ine aale inak uzasna babka sak s nou sa najlepsie klebeti a setom moznom
30. ako som spominala o mnoho prispevkov vyssie ... je jasne, ze pozname fakty //bodaj by nie, studujem fyziku na univerzite // ale fantazia ... je proste krajsia ... posudzovanie zlozenia a salinity vody a ich vplyv na opticke zafarbenie vody si necham do skoly tu radsej chcem verit podobnych veciam a ano , babky su na to ako stvorene
31. studujes fyziku na univerzite??boze mojaa..och mas moj obdiv lebo ja uz na strednej sa nevem dockat kedy sa jej zbavim a ee ete aj na vysku uff...pre mna je prilis zlozita..
taze tiez sa mi pacia take fantazijne reci ale ked dakto napise ze pena v mori je sposobena mocom...to som nemohla nechat len tak ..
33. nie je to take zle A ano, striaslo ma preto som napisala ze chcem byt romanticka ale tak , na zasmiatie to staci ... mozeme vychadzat aj z mytologie ... ked sa z morskej peny zrodila bohyna Afrodita... takze morskou penou moze byt biologicky material bajnych bohov
35. nooo napriklad..nikto sa nece napit morskej vody bo je fuj slana ..aale keby sa dakto napil peny..ha co vies mozno na druhy den bude druha afrodita..alebo afrodit no..
41. ale nee sak bohyna lasky a krasy..sak to je pekne..ale aj tak sa mi najviac paci ze ona bola zrodena z morskej peny a semena toho boha nevem jak sa vola ale bol to boh nebies jaka som ja mudra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
6. to už tak presne neviem či je to len týmto ale červené more má viac farieb (kto nevidel neuverí ) takže neviem či je to len oblohou alebo aj niečim iným...
9.tvoj smer sa mi páči
slnko je žlté
tráva je zelená
srdce je červené
A NEBO JE MODRÉ
čo má ešte takú typickú farbu modrú?? chápete nie?
Hmm.
V najhlbsich oceanoch su len lode...?
A ja som ako sprosty myslel ze len sondy a ponorky.
Kupu sa tam akurat ryby.
(samozrejme som pochopil, len mi nedalo to napisat - formuluj tie vety lepsie)
to bola narazka na to za sa tam nikto nekupe
to ma byt ako co?
(pochopil som, preklep, ale nedalo mi to napisat)
taze tiez sa mi pacia take fantazijne reci ale ked dakto napise ze pena v mori je sposobena mocom...to som nemohla nechat len tak ..
nema to byt preklep
to u nas na vychodze sa tak sem tam hovori
ale nee to raz kamoska kecla mame do telefonu a odvtedy sa to s nami vezie.. co uz
sak ale sak je nahodou brutalne dobre slovne spojenie
ked nie, tak sa ani nepytaj!
Tá ktorá padá z neba ...