toto ako ked bol maly chlapec tak bol strasne skaredy, mastne vlasy mal a harryho otec ho sikanoval.. no a on stale strasne miloval jeho mamu, potom bol smrtozrut ale nakoniec koli laske k jeho mame presiel na dobru stranu a celu knihu nie je jasne ci bol zly alebo dobry az nakoniec vide najavo aky bol vlastne velmi dobry a aky velky chudak bol.. jednoznacne naj postava charakterovo..aj vo vsetkom
pred tým, ako som otvorila možnosti, som chcela dať Ginny.. a ked som už klikla na možnosť iné, tak som si nad tým všimla Sirius.. na toho som zabudla, ten mi bol od začiatku do konca sympatický a ked zomrel, tak som plakala :/
snape bol super, temne postavy su najzaujimavejsie ...co sa tyka inych, tak napr. na potterovi mi vadilo,ze bol tak trochu stale nepripraveny a vlastne to tam vsetko riadila hermiona , nebyt jej, tak horcruxy hlada doteraz ...a rona tam nebolo treba uz vobec....povahovo sa mi pacili tiez dvojicky....
Dumledora som si z knihy predstavovala ako niekoho kto ťahá bradu cez štyri poschodia a tým si získal moje sympatie.. Inak vôbec neviem ani o čom Potter je, ale hccela som byť IN a už si môžem povedať, že som pár častí prečítala
Dumbledore a potom Hermiona a Ginny (v knihe bola super, ale film nenaplnil moje predstavy :/ ) a na začiatku som mala rada Prašivca, kým z neho nebol ten, čo už si nepamätám ako sa volá, a ja nemám Snapea rada stále, aj keď sa ukázalo že nebol zlý, aj tak bol hnusný k Harrymu celý čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
A inak Draco. It´s always gonna be Draco.
Hermiona hneď za ním.
ale mám rada aj Hermionu a teraz v normálnom živote Draca-Toma Feltona!
a Bellatrix.
a Dobby.
a Dumbledore.
hahahaha
haha
ha
a potom Sirius, Lupin, Snape, dvojičky , v istých momentoch Ron, Voldemort..
a ak ide o film tak asi od 4.-5. časti aj Hermiona
VZDY som nenavidela Giny asi lebo som ziarliva na nu
Lupina som mala rada, lebo odmala som proste mala rada vlkolakov
Nevilla lebo je truhlík
Weasley twins
Bellatrix lebo moja Helenka!
a teraz hadam aj barty crouch junior
ale pred apr rokmi je pred parr rokmi pred par rokmi som bola jebnuta a nemala som vkus!
ale keď sa tak pozrem tak Tennant vyzerá ako taký švištík!
a chcela som sa ozvať už minule, ale čakala som na vhodnejšiu chvíľu
(a koli tebe som ho preniesla do rkeslenej roviny! 8) )
( a dvojcata ofc :3 )
+ po jednej vete v 6. Fred viac ako George... mi bolo smutno keď umrel
a hlavne..... James v 5. ! (aj vo všeobecnosti) ... ten kus som prečítala asi najviac zo všetkých kníh !!
(a to ja som ich čítala stále dookola..)
no a hermiona filmová mi tiež bola sympatická ale pri čítaní som si ju inak predstavoval =D
ale inak milujem úplne všetkých
(akurát sa bavím na muzikáli A Verry Potter Sequel )