Tvrdy dlhy obojstranny robertko. Je to to iste ako obusok, vyhoda je ze keby si on prisiel pri bitke s velkou pravdepodobnostou ho utocnik nepouzije proti tebe. A tiez keby ti ho nasla policia nepovazovali by ho za zbran.
@turgon tento mobil som hodila po svojom chlapovi...trafila som sa presne medzi oci a hadaj co sa z neho stalo ? ..nosorozec..takze ucinnost tejto zbrane je ohromujuca
@mefistofel ved chapem, sam sa venujem bojovym umeniam priam som az fanatik ale tato tema sa mi zdala zaujimava a aktualna, kedze po svete behaju vselijake svine
podla mna bude asi najlepsi ten slzný sprej ale videl som niektorych nosit aj nunchaky ale mozu pomoct, pokial s nimi clovek vie zaobchadzat lenze takych ludi je na Slovensku asi malo
Stale mam pri sebe kaser a nôz ale ten by som na obranu nepouzil to mam na ine veci a s nunchakmi sa zatial ucim nieco robit a rozmyslam ze obcas by som si ich pod mikinu hodil ale kaser je asi najlepsia volba len ked si ho budes kupovat kup ho s latkou OC a nie CS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nikdy som nič také nepotreboval ale myslím že taká klasika ako spray do očí je najvhodnejšie.. Alebo v prípade núdze všetko čo máš po ruke..