@0sea mas tak polovicnu pravdu. ano nokia uz nevyraba. telefony jej bude vyrabat foxconn. ale microsoft to nie je. ten iba odkupil vyrobu telefonov a mal povolene nejaky cas pouzivat logo nokie. ten cas uz uplynul a ta vyroba uz bola davno rozpustena..
Ja som bola strašne dlhú dobu proti značke Apple, pretože mi to prišlo predražené. Keď som ten mobil však prvý krát pred pár rokmi dostala, môj názor sa okamžite zmenil. Neseká to, nádherné farby, foťák, krásny design.. Za mňa, jednoznačne, Apple.
Co sa tyka pomer cena-vykon tak Huawei.
Co sa tyka technickych vymozenosti (maxima funkcii, proste dotiahnutie do maxima alebo ako to napisat) Sony.
Co sa tyka "technologii buducnosti" Samsung (mal si ho tam dat).
Co sa tyka frajeriny, iPhone (aj ten tam mal byt).
A este som zabudol dat Iné - xiaomi! Podobne jak Huawei pomer cena-vykon.
hehehe Huawei som mal.... ehm začal sekať ... a bol celkovo na hovno takže Huawei si už nikdy nekúpim Sony ? no mal som Z3 compact dal som si naňho ochranné sklo a obal nikdy mi nespadol sekol sa len občas ALE za 3/4 roka som ho musel dať 3x do opravy takže Sony u mňa tiež skončilo Samsung mali moji rodičia sestra a brat všetky sa kazili takže do samsungu by som tiež nešiel no a chytil som do ruky iPhone neseka sa to skvely foťák a veľa ďalších vecí takéto mám zase ja skúsenosti z mobilmi
Ja mam huawei y5 II s hej.sk a som s nim spokojna. Nie je nejako extremne drahy. Zatial my ani nesekol. Baterka je tiez celkom slusna. Pouzila som nan aj tieto zlavy mozno niekomu pomozu kuponyzdarma.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A Nokia už nevyrába, je to Microsoft.
ARIGATÓ
@Pupinkavec je
Co sa tyka technickych vymozenosti (maxima funkcii, proste dotiahnutie do maxima alebo ako to napisat) Sony.
Co sa tyka "technologii buducnosti" Samsung (mal si ho tam dat).
Co sa tyka frajeriny, iPhone (aj ten tam mal byt).
A este som zabudol dat Iné - xiaomi! Podobne jak Huawei pomer cena-vykon.