Naschvál som tu nedal ani Samsung ani Apple aby tu zbytočne nevznikali hádky. Aj ja mám svojho favorita z týchto dvoch ale nechám si ho pre seba. To isté žiadam aj vás.
@lakero lebo apple ani z daleka nepatri do ziadnej tabulky , keď sa porovnajú parametre s cenou, tak apple konči na posledných priečkach.
Ale samsung je dobry a ako bonus má že je vodeodolny.
A nie je ziadna značka najlepšia. Každé zariadenie má niečo do seba, dokonca aj len čisto imidžovka "macintosh"
Ono základ je aj výrobna chyba, každé zariadenie aj to najdrahšie može mať výrobnú chybu a občas sú kvoli tomu zlé recenzie alebo skúsenosti ludí. (napriklad ja mám s HP ntb len zlé skusenosti, niekolko ich bolo a žiadny nebol dobry , ale nehovorím že tá značka je zlá...vela ludí ma s tým dobrú skusenosť. Alebo so samsungom som mal zlú skusenosť)
teraz mam Caterpillar S60 a som spokojný. ale nedá sa povedať ze je to najlepšia znacka.
@willbebetter Ja som mal 3 a nikdy nebol problém. Prvý slúžil cez 3 roky, nikdy som na neho nemal žiadne puzdro, nakoniec sa opotreboval vstup na USB/nabíjanie, druhú som stratil a tretiu mám teraz.
Napr. kazivosť HTC je taktiež dosť známa a tiež by si nesúhlasila. Každý máme iné preferencie a mne dizajnovo nesedí asi nič iné. : )
Samsung a Huawei sa mi nepáčia vôbec, u HTC nemám rád Sense, LG má podľa mňa tiež hroznú nadstavbu atď... Vždy som mal len Nokie a Sony Ericsson, potom len Sony.
Apple. Sice je teoreticky drahsi ale na druhu stranu iphone 5 mi sluzil 4 roky uplne plynulo a bez zavad a zasekavania. Cize super volba, teraz mam ten telefon odlozeny a sluzi mi ako zalozny keby nahodou nieco.
@mefistofel Ide o to, že iOs nepotrebuje 8jadro 300gb ram aby fungoval vpohode. Mal som xx iPhonov a ani jeden jeddiný kus mi nesekol, zatiaľ čo to sa o Androide povedať nedá. Ale 100 ľudí 100 chutí
@lakero tak android je len linux, takže nečakaj od linuxu zázrak....ale vždy som mal slabši mobil a nikdy som nemal problém že by sekal(i keď android nemusím).
síce zatial najlepšie skúsenosti mám so symbian UIQ, tomu sa asi nevyrovná nič čo je teraz v obehu. Ten mal super ovládanie, všetko prehladné, dobre sa tam všetko dalo nastaviť. Keby sa dalej vyvíjal tak by to bol asi najlepši systém.
Ja mám LG G2 dal som zaň 100€ bol používaný, poslal som ho na reklamaciu vymenili mi polku komponentov a je ako nový (nový displej, hardware) má výkon ako 200€ telefóny v benchmarkoch má gyroskop (VR) a infra (moc nepouzivam ale dal by sa na riadenie robotov a pod pouzit )
JA mám dobrú skúsenosť zatiaľ so Xiaomi Kupovala som si ho cez okay.sk cca začiatkom roka a zvláda ma robím často hrozne veľa vecí naraz, rýchlo klikám, hrám rôzne ak náročnejšie hry a všetko zvláda, neseká a som veľmi spokojná naozaj Nevyše pomer cena výkon je podľa mna bezkonkurenčný! Ešte som dala aj zľavu » www.kuponyzdarma.sk/okay-sk/... a celé ma to vyšlo okolo cca 150€
Sony Xperia nie sú dobré mobily už len z princípu, že Sony sa hlavne špecializuje fotočipy nie na celkovú štruktúru mobilu. Ak chcete mobil, ktorý má hlavnú dobrú charakteristiku fotoaparát, tak Xperia, ale inak to nie je dobrý mobil. Ak by som mal poradiť, tak jednoznačne Huawei P9 alebo jeho cenovo dostupnejšiu verziu Huawei P9 Lite, ktorú v pohode zoženieš aj do 250€, napr. teraz majú vo výpredaji na hej.sk keď použiješ kód z » www.zlavove-kody.sk/hej-sk/... pri nákupe. Výborné parametre pre Lite, asi najlepší fotoaparát (ak nerátame jeho väčšiu verziu Huawei P9 čo má 20MPx) z pomedzi mid-endových (stredná trieda) a väčšinu high-endových (horná trieda vlajkových lodí smartfónov ako Samsung a Apple) smartfónov. Kompaktný dizajn (celokovový rám) a procesor sú tiež úžasné parametre na tomto smartfóne. Viem ti poradiť aj z vlastnej skúsenosti, pretože tento smartfón som mal dočasne asi na mesiac a veľmi som si ho obľúbil .
Za mna najlepsia znacka hned po apple je huawei aj mam huawei y5 II s hej.sk a som s nim spokojna. Nie je nejako extremne drahy. Zatial my ani nesekol. Baterka je tiez celkom slusna. Pouzila som nan aj trieto zlavy kuponyzdarma.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja radím medzi naj apple
potom samsung
potom xiaomi
potom sony
potom LG
atď
Toľko značiek tam chýba ...
Ale samsung je dobry a ako bonus má že je vodeodolny.
Ono základ je aj výrobna chyba, každé zariadenie aj to najdrahšie može mať výrobnú chybu a občas sú kvoli tomu zlé recenzie alebo skúsenosti ludí. (napriklad ja mám s HP ntb len zlé skusenosti, niekolko ich bolo a žiadny nebol dobry , ale nehovorím že tá značka je zlá...vela ludí ma s tým dobrú skusenosť. Alebo so samsungom som mal zlú skusenosť)
teraz mam Caterpillar S60 a som spokojný. ale nedá sa povedať ze je to najlepšia znacka.
Uplne nezmyselna anketa btw, co ti to povie? Vzdy si musis znacku odskusat sam.
Z mojho pozorovania mi najviac sedelo HTC/Samsung/Huawei - na sony a Xiaomi napriklad nemam jedno pekne slovo.
Napr. kazivosť HTC je taktiež dosť známa a tiež by si nesúhlasila. Každý máme iné preferencie a mne dizajnovo nesedí asi nič iné. : )
Samsung a Huawei sa mi nepáčia vôbec, u HTC nemám rád Sense, LG má podľa mňa tiež hroznú nadstavbu atď... Vždy som mal len Nokie a Sony Ericsson, potom len Sony.
síce zatial najlepšie skúsenosti mám so symbian UIQ, tomu sa asi nevyrovná nič čo je teraz v obehu. Ten mal super ovládanie, všetko prehladné, dobre sa tam všetko dalo nastaviť. Keby sa dalej vyvíjal tak by to bol asi najlepši systém.