šťastné 2, obľúbené 8....a dáke nešťastné nemám.. a žeby ovplyvňovali môj život to zrovna neviem.. ale všetko je možné, len si to možno neuvedomujem...
vidis ja priam nenavidim 4. som bol 2 roky 4. v klasifikacnom, tak klasicke vyvolavanie na chemii bolo typu: "kolkateho je dnes?"(hocaky datum). "A kolkateho bolo pred 4 dnami?" a uz to slo
o zabavu na chemii som mal mat postarane cely april(4. mesiac), ale dako od toho upustila.
taktiez aj do skoly som siel linkou c.4. najprv sa mi zhnusila ked som ju videl prichadzat, ale este viac ked som ju zmeskal
a este celkovo ma viac nasere ked dostanem 4 ako 5 v skole,neviem preco. 5 sa da zahrat ako fail, vypadok, okno, ale taka 4 uz trochu horsie
18 je mojim prekliatim aj radostou...to uz niekolkokrat potvrtdila...no napr. 18 som chodila a aj chodim do skoly pekelny bus no a 18 sa stal najuzasnejsi den v podobe koncertu Alice Coopera v Kosiciach...milujem to cislo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Zlé: 13
A nie neodzrkadľuje... ale 7 sa považuje za šťastné číslo, preto ho mám rada, a 13 naopak....
neviem si ich predstaviť
o zabavu na chemii som mal mat postarane cely april(4. mesiac), ale dako od toho upustila.
taktiez aj do skoly som siel linkou c.4. najprv sa mi zhnusila ked som ju videl prichadzat, ale este viac ked som ju zmeskal
a este celkovo ma viac nasere ked dostanem 4 ako 5 v skole,neviem preco. 5 sa da zahrat ako fail, vypadok, okno, ale taka 4 uz trochu horsie
384687
64
84
a nešťastné 5456555577773..filip
nešťastné - 8, 13
z principu