@hellium buď rada, film je dosť zle spravený, teda hlavne kvôli týmto scénam (ktoré boli klasickým kingovským pokašľaním záveru aj v knihe, ale napravil to úplným záverom)
i keď vo filme bol úplný záver celkom fajn spravený, ale inak teda nič moc
a ja si myslím, že to decko to nejako nevnímalo, skôr to bralo ako hru
Prasata ma vystrasili jedine v hre Stalker, vo filme som sa este nestretol s krvilacnymi prascami ....btw, pavuky su podla mna mile stvorenia aj hady, potkany su na tom horsie, tie prenasaju vsetky choroby, su sikovne a dostanu su vsade.
Pazury, laby, beztvare neforemne telo jak kusok vrecuska, chvost v pohybe, fuziky na nuchajucom nufaku...vsetko potkanie, co robi potkana potkanom neznasam...cervene oci...to ich pistanie. aaaa a mysi detto. Odkedy som pocula hostorku jak mojej mame kusla mys do prsta na nohe a museli jej pichat hrozne bolestive a drasticke injekcie s mega dlhou a hrubpu ihlou opakovane do brucha...som odporca hlodavcov spiny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
@n0win0u začínam sa báť tá lúka vyzerá úplne jak u nás.
áno, narážam na toto
(a najlepšie sú tam tie fínske titulky
a inak...generál Woundwort i keď to je rozprávková postavička
jak vcera, ZUZKAAAAAA
i keď vo filme bol úplný záver celkom fajn spravený, ale inak teda nič moc
a ja si myslím, že to decko to nejako nevnímalo, skôr to bralo ako hru
ale úplne rovnako nenávidím dinosaurov, našťastie na tých sa už pandy činiť nemusia
@antifunebracka stále sme na tom lepšie než vy!
a aj vo filme, ked chodili tie oldskulove filmy a zmutovanych obrovskych hmyzoch,alebo tych jedovatych smrtelne, premnozenych
tie boli najhorsie
» www.imdb.com/title/tt0048696...
» www.imdb.com/title/tt0075989...
@makiri husy treba krmit
hlavne pri neverending pipe
hmyz je podstatne horsi, ked vidim svaba, stonožku alebo motyla tak me je nagrc