@12 to nie je nasa vina, nemaju na nas hovorit v metaforach. a navyse... aj tak by si sa mal citit dotknuty, lebo chcu po nom hadzat mna a nie teba chcu vas rozdelit, davaj si na to pozor, púčik
@13 ale ved ja vas lubim oboch, ked po nom hodia teba, ja budem stale rovnako stastny, zalubeny a lubeny (jaka asonancia). btw, keby si ty sama hlasovala za to, ze hodis po nom hajzelbabu, na zaklade toho by sme mohli povedat "hodite sa k sebe"
@mm47 vychod je krasny a bolo by tam naozaj dobre nebyt neprisposobivych ciganov. A neplati to len na vychod. Aj v BA-Petrzalke sa koli neprisposobivym v minulosti zbural jeden ci dva panelaky. A tak by sa dalo pokracovat.
načo by som na ten vydrbaný lunikIX chodil, ešte by tam na mna naskákali, blchy, vši, odpadky z okna, pľuvance od tych malých debilčiat, prepichli by mi kolesa, vykradli auto, rozbili papuľu,
a viete prečo?????
lebo by ich na to nahovoril @hluzar !!!!! ten bastard všivavý.
@mm47 ja som sa o tom dozvedel len okrajovo . . . to bolo spomenute v ramci sprav, ked sa spominal aj Lunik 9. V Petrzalke sa vraj jeden panelak zbural a jeden chceli zburat, ale stoji dodnes a tusim sa jedna o Modry dom na Capajevovej. Z 52 jednoizbakov je 20 neobyvanych, rozkradnutych a zdevastovanych, majitelia su aj nie su, skoda slov.
@zajko30 Ani ja nechapem co ta na tom tak stve. Spomenul som tam aj puberta, hajzelbabu a krutufunebracku ale oni to zobrali zo srandou, s ktorou to aj bolo myslene.
Si rarita , na birdzi patris medzi najznamejsie mena. Tak si uzivaj slavu
kks tie videa ma dostali, tam hodit bonbu a bude pokoj snimi,kolky ludia by si vazili ze maju svoj byt a kolko nema kde byvat a henta zgerba si nic nevazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a chudak potkan
@blacko ja mam hentake veci uz davno odzite!
@pub íček ale to by nebolo aj tak presne. nie je tam moznost, ze by niekto chcel hodit po hajzelbabe potkana.
A cim je to ze lunik je prave na vychode aj vsetky tie ciganske osady co byvaju v spravach
a viete prečo?????
lebo by ich na to nahovoril @hluzar !!!!! ten bastard všivavý.
filip
Ale ako vidim prvy dojem ma neoklamal a si presne to, co som si od zaciatku myslel.
moje meno ti prinieslo najviac % vo fore tak o čom to je?
pozna tu niekto aj iného filipa?
a na svete som neni sám, máš pravdu!
a stredobodom som vesmíru neni to máš tiež pravdu!
a myslím si, že si mi to urobil naschval, tak ako si to napísal, ale že práve ty, nechápem?
filip
Si rarita , na birdzi patris medzi najznamejsie mena. Tak si uzivaj slavu
Boze moj.....
@zajko30