visa....ked som sa pytal v banke tak ani nevedela henta co tam sedela rozdiel...hovorila ze to je vraj jedno ale vraj existuju miesta kde visa plati a mastercard nie
Kreditku by som nechcel ani keby mam tu moznost ja radsej disponujem s vlastnymi peniazmi, ako s uverom od banky.. Ale inak by som si bral radsej mastercard (debetnu) nez visa...
@pojem kreditku a este k tomu k studentskemu uctu mas asi tazko (aku mas banku?) a ked uz mas visa, tak predpokladam ze electron nie? Alebo ktora banka je taka stedra, ze ti dala zadara Visu?
Visa je viac akceptovaná v USA a ak chodíš často do zahraničia odporúčam embosovaný typ karty, karta na ktorej máš iba vlastné prostriedky sa nevolá kreditná ale debetná. Kreditná karta je karta s úverovým rámcom kde môžeš čerpať v určitej lehote bezúročné obdobie , je však úročená ročnou sadzbov cca 19,6% podobne ako kontokorent na účte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale tá Mastercard je asi lepšia, akurát ju nedávajú väčšinou zadarmo, zato VISU áno.
k studentskemu uctu sa ani neoplati investovat do mastercard, ak by ju v nejakej specialne akcii pravdaze nedavali zdarma
lebo mam mastercard a nic s tym poriadne nemozem cez net kupit.