rozhodovala som sa medzi žltou a zelenou ale myslím, že by som radšej lietala, akoby som vedela, čo si o mne myslia ostatní ľudia, lebo by sa mi to možno nepáčilo... takže možno radšej nevedieť ale to lietanie by bolo skvelé
Zelená : láka ma no neviem si predstaviť náhodou sa pozabudnem vyprší mi limit a ja môžem ísť akurá tak ....
Modrá : Nehrozí aby som si spravil karieru na 10 rokov eeeeeee
Oranžová : Nepotrebujem byť zhuleny aby som si užil
Červená : niesom závislí
Fialová : neviema načo by mi bola
Čierna : Nechám sa radšej prekvapiť čo budúcnosť prinesie náhodou by som sa pozrel a nevidel by som nič pené eeeeee
Nakoniec ostali Žltá a šedá neviem neviem ktorú skôr ale asi žltu lebo nechcem niekomu kradnúť štastie a keby som si dal žltu tak by som donútil sa do mňa zamilovať
zelená jednoznačne, pretože sa mi odjakživa sníva že si lietam ako chcem... a žltú určite nie,nechcela by som to vedieť, mám dosť plnú hlavu vlastných myšlienok
dost som zvazovala zltu alebo zelenu,ako ako tu niekto spomenul vazne by ste nechceli vediet citat myslienky aj ked obcas v urcitych situaciach by sa to hodilo
takze zlta,vzdy som chcela vediet lietat,okrem toho je to lacnejsie ako benzin !
jediná, ktorá by bola zvážiteľná je tá fialová, asi by som sa zmenila na okuliare, alebo klobúk, alebo niečo, čo ide s človekom a pozorovala by som jeho život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale najradšej medzi:
žltá, oranžová, červená, šedá a čierna.. tak neviem..
nechýba mi net, ale bolo by super vedieť stále všetko, čo potrebujem len tak, z "google hlavy"
Pre vlastné použitie nijakú - je vo mne hlboko zakorenený odpor voči pilulkám.
Modrá : Nehrozí aby som si spravil karieru na 10 rokov eeeeeee
Oranžová : Nepotrebujem byť zhuleny aby som si užil
Červená : niesom závislí
Fialová : neviema načo by mi bola
Čierna : Nechám sa radšej prekvapiť čo budúcnosť prinesie náhodou by som sa pozrel a nevidel by som nič pené eeeeee
Nakoniec ostali Žltá a šedá neviem neviem ktorú skôr ale asi žltu lebo nechcem niekomu kradnúť štastie a keby som si dal žltu tak by som donútil sa do mňa zamilovať
,,Ak si vezmeš modrú tabletku príbeh končí.
Preberieš sa v posteli a môžeš veriť čomukoľvek, čomu chceš veriť.
Ak si vezmeš červenú zostaneš v ríši divov a ja ti ukážem,kam až vedie tá zajačia nora. Pamätaj si.
Všetko, čo ti ponúkam, je len pravda, nič viac."
kto uhadne film?
takze zlta,vzdy som chcela vediet lietat,okrem toho je to lacnejsie ako benzin !