podla toho, co chces studovat, su dobre odbory aj na hnojarine aj na zdravotke neda sa hovorit, ktora skola je lepsia @peter151 mam pocit, ze si myslis, ze som to ja, ale nie som, neviem kto to je a urcite to nie je ziadny moj fejk
@peter151 boha, jeb na tieto vysoko "undergroundové" veci o tom, ako sú všetci ovce a nikto ťa nechápe a bla bla. Ak si úspešný, k, fine, super, teším sa s tebou. Ale jebať to na sociálne siete je hlúpe. "Hejt" ktorý si zožal nebol založený na závisti, ale na patetickosti toho príspevku. Mohol si čakať, že ťa ľudia vysmejú. Buď slávny, bohatý, vplyvný, buď akýkoľvek chceš. Ale vyťahovaním sa si rešpekt nezískaš. A toto nie je "hejt" ale priateľská rada.
Ďakujem za reakcie akosi sa to tu trošku zvrtlo, no nevadí, @Girasol8 na "hnojarine" je odbor cestovný ruch, tak nad tým som rozmýšlala ty chodíš alebo si chodila na zdravotku?
@timea2011 ja osobne som nechodila, ale mam kamosov aj odtial aj odtial.
a ak ti mozem poradit, ak sa nechces tymto odborom zaoberat v buducnosti, vyber si nieco ine. Lebo vo velkej casti sa tomu venuju aj ludia bez skoly. Ak chces napis mi TSku a mozme sa o tom porozpravat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@peter151 mam pocit, ze si myslis, ze som to ja, ale nie som, neviem kto to je a urcite to nie je ziadny moj fejk
a ak ti mozem poradit, ak sa nechces tymto odborom zaoberat v buducnosti, vyber si nieco ine. Lebo vo velkej casti sa tomu venuju aj ludia bez skoly. Ak chces napis mi TSku a mozme sa o tom porozpravat.