Vzhľadom na to, že najradšej píšem úvahy (aj keď to vzhľadom na môj ostrý jazyk nedopadne vždy najlepšie) tak asi to... alebo životopis... to by som klasicky poskladala moje sny a ono by z toho vznikol trhák aj na knihu Potom by som to pravdaže klasicky zabudla... ale to by ma bavilo tiež Takže nehlasujem, lebo sa neviem rozhodnúť
diskusny s nami 4 roky nikto nebral to neprichadzalo v uvahu
nad charakteristikou som rozmyslala ale nevedela som k nej tak vela napisat tak to pisala ten zivotopis to mi prislo take najvolnejsie pokial som bola dost umelecka a dost tu postavy vytrapila
celkom fajn témy, dala som ten životopis, lebo by som v ňom mohla použiť veľa osobných skúseností s mojou smolou ale aj ten diskusný príspevok a úvaha sú v pohode, iba že zase nám bude na sj dve hodiny vysvetľovať ako sa píše diskusný príspevok, lebo to bolo na maturitách
Ja som pisala ten diskusny prispevok.... bolo to skvele teda mne osobne sa to pacilo... ostatne temy boli zvlastne....a kedze mam aj borisa filana rada dufala som ze by a nepodkopol :d... ale tie temy sa dali v pohode vsetky
No neviem neviem či sú to až také skvelé témy môj prvý pocit po ich prečítaní bol. "Čo som komu urobila?" potom som to rozdýchala a uvažovala nad Filanom a životopisom. Vyhral životopis lebo som sa bála diskusného príspevku na takúto tému. Ťahalo by ma to k úvahe ako sa tak poznám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ani tá úvaha nie je zlá téma, len už je to tak omieľaná vec, že na nejaké nové závery človek ťažko príde
Neskutočne dobré témy, fakt.
Až mám chuť ísť maturovať.
Dúfam, že takéto dobré témy budú aj o rok
diskusny s nami 4 roky nikto nebral to neprichadzalo v uvahu
nad charakteristikou som rozmyslala ale nevedela som k nej tak vela napisat tak to pisala ten zivotopis to mi prislo take najvolnejsie pokial som bola dost umelecka a dost tu postavy vytrapila
ale ...vybrala som si ,samozrejme,uvahu