nevedela som si vybrat ale najpvr asi ta pretvarka a falos neznasam ked niekto klame!!!!!! potom namyslenost no krasne nechutne fuj ty kks...."ja som naajkrajsiaa!!!" ....potom afekt omg:-!....a tak dale
+ namyslenosť a povrchnosť, ale naozaj ťažké si vybrať len jednu. V poslednom čase ma však dojímajú asi vážne tí totálni ale totálni tupci, ktorí sú na to ešte aj hrdí
povrchnosť, pokrytectvo, zadubenosť, namyslenosť a tak dáále..a inak si myslím, že každý je aspoň trochu egoistický kam by sme prišli, keby sme mysleli len na druhých a nerobili niečo len zo sebeckých dôvodov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ked sa niekto hra na doleziteho a mysli si ze ho vsetci miluju a je to prave naopak..
ja tiež neviem, ktoru vybrat, všetky su mi akosi proti srsti...:p
Taký by všetky hmotné statky rozdelil nemajetným ... Len to by asi potom dlho na svete nevydržal ...
... ...
Ja mám rád egoizmus v "zdravej miere", rovnako mám rád svoju posmievačnosť, častú ľahostajnosť a úsmevne ladený cynizmus
ale tak dáme:
1. falosnost,pretvarku,povrchnost
2. egoizmus
3. hlupost az zadubenost- táto ma neskutočne vytáča