@kosmiklove momentálne testujem najnovší avast ale prekvapivo prekvapil síce je podľa neho vírus skoro všetko, ale PC sa drží nezavírený a hlavne je zadarmo
príliš subjektívna otázka... nedá sa totiž úplne jednoznačne a presne určiť, ktorý je objektívne najlepší... jeden je lepší v tom, druhým v tamtom, tretí v inom, štvrtý v onom... najlepší antivírový program proste nie je, nedá sa jednoznačne určiť...
ale čo sa môjho subjektívneho názoru týka, dlhé roky preferujem Avast
mal som tu cest mat nod aj avast, a na avast nedam dopustit, pocitac fachci jak ma, po viruse ani stopa ... co sa kolo nodu nedalo povedat .... zial bohu vysledky tejto ankety poukazuju jasne na to ze tato konzumna spolocnost vyznava nabozenstvo : co je zadarmo to urcite nie je dobre .... wake up ovce béééééé béééééé
ja mam kupeny Smart Security. Uz ho pouzivam 3 rok a nikdy ziaden virus nepresiel a verte, ze ich mohlo byt uz vela taktiez som par krat prezil pokusy o skenovanie portov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.dsl.sk/article.php?art...
» www.dsl.sk/article.php?art...
asi toľko
Kedysi som nemal ziadny , mal som 40 trojskych ale PC fachčil dobre aj tak
ale čo sa môjho subjektívneho názoru týka, dlhé roky preferujem Avast