kamarátkyna sestra si chodí prvý rok na gym. J. Hronca na bilingvalne a veľmi si pochvaľuje, že je to kvalitna škola a majú tam super spolužiakov...Celkovo s hovorí, že na GJH chodia fajn ľudia... ja som tam síce nechodila, ale poznám z tadiaľ mnoho ľudí...
Majú vraj aj veľa mimoškolských aktivít, napríklad teraz mali vraj filmovú noc, kedy sa v každej triade premietal nejaký film, koncert, a študenti mohli prenocovať v škole...
Síce som robila na gjh prijímačky, ale keby som mala na výber, na tú školu by som nešla. Je pravda, že tam naozaj kvalitne naučia a hlavne matiku, ale veľa ľudí hovorí, že tie decká odtiaľ chodia úplne zdeptané, keďže na nich naozaj veľmi tlačia a sú prísni. Ale pokiaľ by ti nevadil ten nápor, tak podľa mňa to zlý výber nie je.
ja síce nechodím na bilingvál, ale na všeobecné štúdium, ale určite odporúčam gjh z bilingválnych tried poznám veľa ľudí a aj keď to nemajú najjednoduchšie, všetci tú školu úplne zbožňujú aj ja, samozrejme
je absolútna sprostosť, že GJH je najlepší. Výskum ústavu pre školstvo dokázal, že Gymnázium Metodova - to znamená, 4-ročné, 8 - ročné i bilingválne gymnázium majú najvyšší percentil úspešnosti prijatia absolventov na výšky a na ich nasledovné uplatnenie.
V tomto prieskume Metodka získala 98,9 percent, a GJH len slabých 87. Vďaka francúzštine máš o výhodu naviac, pretože angličtinu ti vie pomaly aj predavačka za pultom. Okrem toho, na francúzskom bilingvále sa neučí len francúzština, ale aj angličtina a to dosť na vysokej úrovni. Metodka má narozdiel od GJH medzinárodnú zmluvu s príslušným štátom (teda Metodka s Francúzskom), čo GJH nemá. Veľa ľudí z GJH prestúpilo na Metodku z dôvodu, že chceli lepšie vzdelanie. Navyše, absolventi bilingválneho gymnázia Metodova po maturite môžu bez prijímačiek ísť na drvivú väčšinu slovenských a francúzskych univerzít.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Majú vraj aj veľa mimoškolských aktivít, napríklad teraz mali vraj filmovú noc, kedy sa v každej triade premietal nejaký film, koncert, a študenti mohli prenocovať v škole...
+ inak ano pravda je ze jedno je fr. a druhe angl. preboha tak to uz sa asi rozhodnes podla toho ci?
ale inak GJH je najlepsi gympel na slovensku podla nedavno vydanych tabuliek... druhi sme my
V tomto prieskume Metodka získala 98,9 percent, a GJH len slabých 87. Vďaka francúzštine máš o výhodu naviac, pretože angličtinu ti vie pomaly aj predavačka za pultom. Okrem toho, na francúzskom bilingvále sa neučí len francúzština, ale aj angličtina a to dosť na vysokej úrovni. Metodka má narozdiel od GJH medzinárodnú zmluvu s príslušným štátom (teda Metodka s Francúzskom), čo GJH nemá. Veľa ľudí z GJH prestúpilo na Metodku z dôvodu, že chceli lepšie vzdelanie. Navyše, absolventi bilingválneho gymnázia Metodova po maturite môžu bez prijímačiek ísť na drvivú väčšinu slovenských a francúzskych univerzít.