no pondelok lebo :1.prvy den v tyzdni,nemozem sa vyspat 2.mam 8 hodin 3. len co dobehnem o tristvrte domov,ani si neoddychnem lebo kruzok mi zacina o pol ..potom hodina a pol vycerpavajuceho lozenia,po ktorom mam cele do krvy zdriapane prsty ,svaly na rukach si ani necitim...a potom ulohy...
utorok more, nenavidim ten den - od 7:30 do 22:00 v skole, z toho obedna prestavka mam trening, od siestej do siedmej odborna prax v skole, a do desiatej taktiez trening v skole - vsetko bez prestavky, nestihnem sa ani najest, max na hodine si dat bagetu a vanilkove acidko :/
asi štvrtok lebo máme dve angliny a dve informatiky, ekonomiku hospodársku geografiu a ADK (blee).. našťastie nám zajtra odpadávajú štyri hodiny a tie zvyšné tri budú len polhodinovky čiže super
Školu mám prakticky len utorok a štvrtok, pondelok len hodinku, ale utorok je asi ťažší, lebo mám dve písomky..
Ale štvrtok mám zas nenávidené cviko z písma, kde musím ísť k tabuli a strašne sa strápnim vždy.. a jednu prednášku mám až do pol desiatej večer.. ale bola som tam len raz, takže to sa neráta
hm,ja mám každý den ťažší ...ale najhoršia je streda a piatok ,čo sa týka školy....pondelok je pohoda aj utorok zväčša a aj štvrtok...ale tak ja to už neriešim,každý je niečím hrozný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
streda je skareda lebo mam matiku aj fyziku -.-
stvrtok je genialny lebo nemam ani matiku ani fyziku
a pondelok , ale to mám asi vsugerované, lebo pondelky neznášam ..
fyzika, chémia, matika, anglina, španina, slovina, infoška, občianska
utorok - 7 hodín
literatúra, výtvarná, informatika, matematika, Dejepis, Geoška triednicka,
streda - 6 hodín
Dejepis, Slovenčina, Matematika, Chémia, Technika/Svp
štvrtok - 6 hodín
Slovina, Matika, Anglina, Dejepis, Nemčina, doučovanie, telesná
Piatok - 4 hodiny
Matika,Literatúra, voľná, Španielčina,
u mňa je jasné že pondelok
ťažké cviko
2,5 hodinové okno, ktoré neznášam (aspoň, že chodíme na kávu)
ešte ťažšie trojhodinové cviko
cezpoľný beh z jedného konca areálu na druhý, lebo cviko končí o pol štvrtej a zároveň o pol štvrtej začína na opačnom konci ďalšie cviko
a potom zbesilá jazda s kamoškou v aute, aby som stihla bus a nemusela čakať trištvrte hodinu na ďalší
len ten štvrtok je asi najhorší ... mám biologiu chemiu aj neinu :/
Pravý streda
Ale štvrtok mám zas nenávidené cviko z písma, kde musím ísť k tabuli a strašne sa strápnim vždy.. a jednu prednášku mám až do pol desiatej večer.. ale bola som tam len raz, takže to sa neráta
@18 5,6 hodín na gympli? uff... mať 5 hodín ... ja mám 7,6,7,7,6 ... ale popritom prichádzam do školy dosť neskoro ... jazykovka ...
pondelok 8hodín
utorok 9hodín
streda 10hodín
štvrtok 9hodín
piatok 5hodín
je tu niekto na tom horšie??