ROFL, ani jeden Moznosti uplne odveci xD... Ale co musi su amarok, konqueror, kwrite, kopete, vlc. Nepritomnost inych veci (kooka, gwenview, krita, transkode, k3b, unrar) sa ukaze az neskor...
Trochu zle položená otázka... keď navštevujem cudzie počítače, nemôžem si dovoliť inštalovať tam programy ktoré ja chcem a keď tam tie programy nie sú, proste sa bez nich musím zaobísť...
Ale v úplnej podstate tam musí byť len operačný systém... (pokiaľ sa pod návštevou počítača rozumie jeho používanie, inak tam nemusí byť ani ten OS)
@opitytankista konečne inteligentný človek... čo pochopil, že keď tie veci nepoužíva,tak nehlasuje a nepíše iné zbytočnosti, že čo všetko obsahuje jeho pc...ďakujem človeče
@galinka keď prídeš k babke a tá nemá nainštalované ICQ,alebo tvoj obľúbený program, nenasere ťa to? ... nasere..tak nefilozofuj a bež spať... ty operačný systém celý jak si
@stephan Nie. Keď idem k babke, idem za ňou, nie za jej počítačom ktorý nemá Nasralo by ma, keby som vyslovene potrebovala na počítači spraviť niečo konkrétne a nemohla by som lebo by som nemala k dispozícií nijaký využiteľný softvér...
@stephan ze koho to zaujima? no kazeho normlaneho cloveka ktory vyuziva na nieco pocitac pokial mu nieje dolezite jeho zabezpecenie tak by ho nemali k pocitacu ani pustit.. a ja radej cudize pocitace nevyuzivam iba svoj ntb a ten mam vacsinou zo sebou a ak ne tak iba ked idem k niekomu na net kuknut co nove a to pouzijem na icqcko gowko lepsia atrenativa ja stahovat a instalovat
V prvom rade tam nesmu byt vonknouze, word/excel no fuj, si nechutny, taketo veci co ani nepodporuju normalne formaty? iTunes je tiez blbost na dve veci. A tie ostatne radsej tiez nekomentujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
čo by mi však chýbalo (a cez browser by to nahradiť určite nešlo) je FLko a Audition...
neriesim prehladávače
P.S.: @pajon Skicár som dal pre vtipálkov...nájdu sa aj taký...
trepete dve na tri boha....
koho zaujima nejaky posraty antispywar a podobne.. dal som konkretne produkty,ak ich nevyuzivate,tak sa zdržte hlasovania...
ach
Ale v úplnej podstate tam musí byť len operačný systém... (pokiaľ sa pod návštevou počítača rozumie jeho používanie, inak tam nemusí byť ani ten OS)
Dobre, už som ticho, idem radšej spať...
a nato zabezpečenie sa môžem vysrať
nepoužívam nijaké anti programy na mojom a nie ešte na cudzom stačí process explorer a autoruns (cez to riešim všetky vírusy vždy a všade)