veľmi sympatické mi je Anglicko aj keď USA je veľmi lákavé...
ale Anglicko je proste čarovné , s bohatou históriou a už len keď niekto povie Anglicko predstavím si tie krásne tehlové domčeky, červené búdky a busy, more, pri ktorom fúka a proste to magické Anglicko..
@9@fr4nk1 - to je síce pravda, ale podľa rôznych ankiet, prieskumov a medz. testov je všeob. vzdelanosť američanov na veľmi nízkej úrovni a môžem to potvrdiť aj z vl. skúsenosti. Američania - myslím tí vzdelaní, resp. s vys. školou, sú väčšinou výborní vo svojom obore, ale pokiaľ ide o všeob. rozhľad a všeob. vedomosti.....
Anglicko sa mi nepaci. Namam rad nic ohladom tej krajiny, pocasie, ludia, domy... Americania su sice slabo vzdelani, jednoduchi, naivny ludia, ale viac si uzivaju a su stastnejsi. Plus v juznych statoch su palmy, plaze, teplo po cely rok...
@17@fr4nk1 - ja veľmi nerád zovšeobecňujem, ale celkom s tebou nesúhlasím... pokiaľ ide o samotné video, nemyslím si, že sú v ňom prezentovaní ľudia z takej skupiny, ako v "Aj múdry schybí" alebo "Nikto není dokonalý" na Prime... To video už dnes bolo v akejsi téme a diskusii a na rozdiel od tých našich zábavných programov, kde sú účelovo, pre pobavenie vyberané tie "najväčšie pecky", toto video či už je to výber alebo nie, v každom prípade dosť napovedá o tej spomínanej americkej všeob. ne/vzdelanosti ako takej. Za roky svojej práce som sa stretol s mnohými kolegami američanmi, ktorí boli vo svojom obore fakt vynikajúci, ale to bolo tak cca u 90% z nich asi tak všetko...
UK jednoznačne... Milujem tú krajinu aj s tým vyšinutým počasím, no nedám dopustiť na tie nádherné staré zámky, katedrály, kaštiele, hrady, celkovo architektúra, jazyk, dokonca aj prízvuk sa mi poslednú dobu začína páčiť...
@salora Ako áno, je to pravda, len ja nechápem načo tak veľmi dávate dôraz na tie všeobecné vedomosti, keď človek naozaj potrebuje vedomosti len zo svojho oboru, čiže ja by som ich nenazýval hlúpych, len sa príliš špecializujú. =p
@24@fr4nk1 - tak to už vôbec nesúhlasím Načo sú všeob. vedomosti a všeob. rozhľad? Nielen že je človek schopný ako tak inteligentne debatovať a diskutovať s kýmkoľvek o čomkoľvek, ale až budeš mať napr. vlastné deti, budú ti klásť stovky a tisíce otázok, na ktoré by si mal ako rodič vedieť odpovedať... Mňa ako hudobníka sa deti nepýtali, z čoho sú vyrobené struny alebo pedále klavíra, čo je plnopancier alebo čo sú registre.... no pýtali sa ma milión vecí zo zemepisu, biológie, histórie, politiky a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale Anglicko je proste čarovné , s bohatou históriou a už len keď niekto povie Anglicko predstavím si tie krásne tehlové domčeky, červené búdky a busy, more, pri ktorom fúka a proste to magické Anglicko..
Ach nostalgia
Ale nie, Anglicko je beztak úžasné
A hneď za UK je Kanada.
Vancouver
to vydel tatko nieAKO