@n0w vážne, viackrát som to čítala, vraj mal mať dačo s tým kamošom z mladosti, ktorého potom porazil v slávnom súboji, tým Grinewaldom či ako sa volal (tie novšie diely už tak dobre nepoznám
@etelnair (mi dačo hovor, ja mám noťas a furt naň nadávam tak, nebolo to úplne z oficiálneho zdroja (ako nejaká jkrowling.com alebo dačo také), ale vraj to ona povedala... je pravda, že to je možno novinárska kačica, ale viackrát som to čítala
@etelnair Z tety Wiki "On 19 October 2007, Rowling was asked by a young fan whether Dumbledore finds "true love". Rowling said that she always thought of Dumbledore as being gay and that he had fallen in love with Gellert Grindelwald, which was Dumbledore's "great tragedy"; Rowling did not explicitly state whether Grindelwald returned his affections"
( a to uvádza ako zdroj:"Rowling dubs Dumbledore of 'Harry Potter' books as gay". Daily News (New York). 19 October 2007. Retrieved 20 October 2007.")
Ach, Harry Všeličo sa povedalo o mŕtvych, a viem z toho, čo viem o sebe, že celou bytosťou by som šla proti sebe, ale o to ide vždy, to posledné štádium je vždy sebecký paradox, vždy protivný protiklad, chcela by som kameň... túžba je prisilná, je mnoho mojich milovaných, s ktorými by som chcela aspoň viesť rozhovor a ja už mám dakedy plné zuby toho vlastného presviedčovania, že ma počujú, že sú so mnou, veľké hovno... chcem kameeeeeeň, prosím oň aj s následkami, môžu mi vymazať pamäť, aby som sa nedozvedela o tajomstvách mŕtvych či samotnej smrti
ja som sa dokonca dozvedela, že neviditeľné plášte po dlhšom čase požívania, stratia isté čaro a nie sú až také odolné aké boli na začiatku...a ešte k tomu...je na svete viac neviditeľných plášťou čiže sa nedá presne určiť, kto má ten dar smrti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Chcem bezodné naložené bongo.
to vraj bolo vlastne aj dôvodom, že sa nikdy neoženil a... prečo mal tak rád HP
ale k hentomu, to napisala rowlingova ci to nejaki fanfaggs vykonstruovali?
( a to uvádza ako zdroj:"Rowling dubs Dumbledore of 'Harry Potter' books as gay". Daily News (New York). 19 October 2007. Retrieved 20 October 2007.")