Dobrý deň, podávam si prihlášky na VŠ , chcela by som študovať na Masarykovej univerzite v Brne na ekonomicko-správnej fakulte, ale neviem si vybrať z dvoch oborov a to Ekonomia a Verejna ekonomika a správa. Prioritnu prihlášku mam na Management , ale chc
Pozri si študijné katalógy na obe štúdia a vyber si podľa predmetov....aspoň ja som to tak robila...je to len na tebe, čo ti príde viac zaujímavé a užitočné
Maju tam ovela lepsie odpory. Ako napriklad Financie alebo Financie a Pravo v anglictine atd.
Studovat ekonomiu vseobecne, nieje velmi dobre. Treba si vybrat nejake specifikum v ekonomii. Ale neradim ti podnikovu ekonomiku a manazment, to studuje strasne vela ludi aj u nas v prahe. A ked som sa hlasila na Masarycku boli na tvojej fakulte zaujimave aj ine odbory.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Manazment je zbytocny studovat. Prosim ver mi
Maju tam ovela lepsie odpory. Ako napriklad Financie alebo Financie a Pravo v anglictine atd.
Studovat ekonomiu vseobecne, nieje velmi dobre. Treba si vybrat nejake specifikum v ekonomii. Ale neradim ti podnikovu ekonomiku a manazment, to studuje strasne vela ludi aj u nas v prahe. A ked som sa hlasila na Masarycku boli na tvojej fakulte zaujimave aj ine odbory.
To je len moj nazor