ja som deista.. cize verim v Boha, ze spustil cely proces, ale tym to hasne... jednoducho ten prvotny impulz musel byt spusteny niecim/niekym inym a o opaku ma nepresvedci nikto.
Pred vznikom vesmíru tu nebol čas, ani priestor a preto nemôžeme vedieť ako "funguje logika" bez času a priestoru...možno sa to dá vysvetliť aj bez Boha.
nieco ako darwinista, ale s plnym vedomim, ze evolucna teoria prebiehala trosku inak nez si to sam predstavoval, vtedy vsak nebolo tolko znamych poznatkov
@puco90 moja teoria vzniku vesmiru, resp vesmiru a vesmirov ako takych neakceptuje nic take ako "predtym tu nebol cas a priestor".. Uz som to tu detajlne vysvetlovat a nechce sa mi to pisat znova, ale v podstate si myslim, ze nas 4D vesmir (3 priestory a cas) je sucastou 5D vesmiru (4 priestory a cas) a ten je zas sucastou 6D vesmiru atd atd. A preto dimenzie su nekonecne a boli tu "vzdy" len sme ich nevnimali, kedze boli sucastou "vyssieho" vesmiru s pridanym priestorom. Preto si myslim, ze Boh (prvotny spustac) existuje a kludne moze byt sucastou toho nasho nadradeneho 5D vesmiru..
Nie kazdou minulostou sa oplati zaoberat. Clovek ma dost prace s pritomnostou a s myslenim do buducnosti. Cest vynimkam, o ktore je postarane a nemusia po sebe ani zavriet dvere a zhasnut svetlo :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
samozrejme nespochybnujem ako take vyvijanie druhov, ale cital som dobru knihu o tom,ake Darwin a Haeckel narobili zmetky, a kde sa mylili...
www.tvina.sk/index.php?zobraz=videoarchiv&hraj=1628
Pred vznikom vesmíru tu nebol čas, ani priestor a preto nemôžeme vedieť ako "funguje logika" bez času a priestoru...možno sa to dá vysvetliť aj bez Boha.
ktovie...
Neverím tomu bullshitu o stvorení či riadení evolúcie "niečím vyšším". To je, myslím si, dostatočný dôvod.