Som jednoduchý používateľ, nehrám počítačové hry, a potrebujem ntb ktorý by bol vhodný hlavne na prácu , čiže by mal dlhú vydrž a takisto aby bol kvalitný , cena do tých 500-550 eur . Poradili by ste mi ?
omg lenovo nie.
novsie HP ProBooky maju dlhu vydrz baterie, 7-8 hodin a su aj pod 500 eur, ak sa nechces hrat hry a na pracu tiez nevyuzivas nejake nove, narocne software-y, tak ti viac ani netreba, tie parametre su tam skvele tak ci onak, sli by ti na tom aj niektore novsie (nevravim najnovsie) hry, tak to uz snad mas predstavu, co to je za delo... a za dakych 400 eur...
a hlavne mi ide aj to aby som každú chvilu s nim nemusela behať do servisu a aby to bola kvalitka ...presne najlepšie prenostný ...máte tu skúsenosti aj s tými ntb Dell ?
@kosmiklove nie nesrandujem. ja mam HPcko rok, poznam kopec ludi, co maju HPcka a tiez na ne nedaju dopustit, lebo v pomere cena/kvalita/parametre jednoznacne vedu. fakt len vynimocne sa stretavam s tym, ze by na ne niekto nadaval. pre mna su vtipom zastancovia znacky lenovo, s predavacmi co to predavaju som sa bavila, ze to sa kazi este vo vyrobe, ze same reklamacie riesia.
@kosmiklove a co ti vadi na hp? osobne si myslim, ze pri tychto znackach - asus, toshiba, hp alebo acer - skor vela zalezi na konkretnej rade... niektore su vydarenejsie, niektore menej... ja som napr. mala od asusu eee pc a uz by som si kvoli tomu nejaky lacnejsi notas od asusu urcite nekupila... ale nezanevrela som uplne na tu znacku... jedina, ktoru fakt nemusim je lenovo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
novsie HP ProBooky maju dlhu vydrz baterie, 7-8 hodin a su aj pod 500 eur, ak sa nechces hrat hry a na pracu tiez nevyuzivas nejake nove, narocne software-y, tak ti viac ani netreba, tie parametre su tam skvele tak ci onak, sli by ti na tom aj niektore novsie (nevravim najnovsie) hry, tak to uz snad mas predstavu, co to je za delo... a za dakych 400 eur...
Ak chces dlhu vydrz na baterku,a aby bol lahky, chcelo by to moźno ultrabook. Problem je ze su kapku drahsie. Napr. tento:
» www.dell-shop.sk/dell-vostro-547...
» notebook.cz/clanky/recenze-...
» www.pcforum.sk/notebooky-a-net...
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
Procesor schopný, nízkonapäťový menej výkonný Intel Core i5 4200 Haswell (2x 2,5 GHz 3 MB cache, podpora VTx)
4GB RAM DDR3
multi-dotykový 15,6'' displej s priemerným rozlíšením 1366x768
6 článková batéria, maximálna výdrž do 8 hodín (pri zvolení šetriaceho režimu)
Ak chceš dačo lepšie, daj vedieť
» www.thinkpro.sk/clanky/detail/r...
hej ide mi o prácu a popritom možno aj sledovanie filmov a hlavne chcem aby to bol lahší ntb