Neznášam kúpaliska, kopu ludi, chlorovana voda, cele je to tam umele... Jazera su oveľa lepsie, ale tiez nejaká mala plazicka skor, kde nie su ľudia. Najlepšie je aj tak more, vlny...
A čo som uz vobec nikdy nechápala je, ze ked niekto ide na dovolenku k moru a každý den plava len v bazéne pred hotelom prip tam aj cely den lezi na lehatku...
To je take... v obidvoch pripadoch mam vzdy trochu zly pocit ci nieco z tej vody nechytim, lebo nedoverujem uplne hygiene vody v bazenoch a kvalite vody v prirodnych jazerach, takze najradsej mam more, tam sa citim najbezpecnejsie z toho hygienickeho hladiska
Popravde najlepší pocit mám z kúpania sa doma, a to či už vo vírivke alebo v bazéne. Celkom ma striasa z predstavy napr. na kúpalisku, kde je mnoho ľudí a niekto tam môže našťať alebo nebodaj ešte horšie z potrieb. Ani spotený roboš po šichte ako sa šľahne do bazéna nie je zrovna celkom príjemná predstava. A tiež mám doma súkromie, nikto na mňa nečumí a nemusím platiť vstupné alebo za všetko, čo by som si chcel dať. Po bazéne sa potom v mori asi najradšej kúpem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
radšej more, vaňa alebo vírivka alebo plavecký bazén