podla mna nezalezi na autorovi, ale na deji knihy... preco nekupit nieco, co je dobre? pomoze to tomu dotycnemu autorovi presadit sa aspon u istej casti citatelov a ja budem mat dobry pocit,ze som zasa o cosi bohatsia (po tej duchovnej stranke, v penazenke asi nie)
určite áno....ak by som bola presvedčená, že ma zaujme a nestála by celý "majland" tak prečo nie? ako inak by som mohla nájsť autora, ktorý sa mi páči?
Ak ma kniha zaujme, je mi jedno kto ju napísal... (teda nie celkom, sú autori, ktorí ma znechutili natoľko, že už aj keby napísali niečo zaujímavé, tak tú knihu do rúk nevezmem...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A zistila som že ten autor je výborný.
A preto som si od neho kúpila aj pokračovania
Ak ma kniha zaujme, je mi jedno kto ju napísal... (teda nie celkom, sú autori, ktorí ma znechutili natoľko, že už aj keby napísali niečo zaujímavé, tak tú knihu do rúk nevezmem...)
inak prednedavnom som si nekupil knihu ale dostal od jedneho autora ktoreho sice ja poznam ale ostatni asi nie aj ked bol v tv....