Nemal/ nemá niekto z Vás na gymnáziu kvalitné hodiny dejepisu? Odkúpila by som zošity. Stačí 1.-3. ročník, keďže vo štvorke sa všetko už len opakuje. Čiže ak je niekto rozhodnutý nepokračovať s dejepisom ďalej, je to veľká výhoda!
Ja mám veľmi kvalitne spracované poznámky avšak som externistka a veľa vecí mi chýba, čiže prepáč. Aj ja idem tento rok maturovať z dejepisu a poznámkujem si postupne knihu priloženú v odkaze. Sú tam sem-tam preklepy ale je napísaná fajn a stačí to
@paulieevans ... tú knihu mám na môj vkus a na vkus profesora, ktorý dáva ozaj ťažké písomky i napriek tomu, že FAKT NEUČÍ a rozdáva iba prezentácie, kt. robia študenti (všetci si vieme predstaviť akým štýlom- kopírovať 15000 slov-prilepiť-prečítať triede), to nie je dobrá kniha ... sú tam fakt nepresnosti a pri niektorých udalostiach je tam toho veľmi, veľmi málo
ja mam vytlacene temy zdejepisu niekde zo seminaru a aj z hodin 3 a 2 rocnik cely lebo tak nam to davali D mozno to mam doma ale je to moc radsej som maturoval z geo DD
ako moze neikto pytat peniaze za poznamky? nepoviem, keby niekto predal pouzite knihy alebo co (sice tie ked su zvyraznovane a popisane , stracaju hodnotu, ja takych mam vela, co nevyuzijem, ale predavat ich mi je trapne, jedine darovat)
ale toto je cista lakomost, ked uz niekto dokaze predat svoj stary zosit pocarbany take veci by sa mali medzi ludmi davat za nic...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale toto je cista lakomost, ked uz niekto dokaze predat svoj stary zosit pocarbany take veci by sa mali medzi ludmi davat za nic...