tak máte s tým niekto skúsenosti? ako sa toho čo najskôr zbaviť? mám to na chodidle, chodil som aj na vypalovanie dusíkom ale nepomáha to nejako extra, spraví sa len pluzgier a aj tak sa to vráti...Ďakujem
To už mám dávno za sebou. Mal som s tým problémy najmä keď som bol mladší. Tiež som bol raz na vypaľovaní dusíkom, no mne to pomohlo (na úkor tej bolesti) ...potom som raz bol na nejakom laseri...resp. ožiarení...to mi tiež zabralo...
Inak v lekárni už bežne nájdeš nejaké lieky nato, resp. tie mastičky či čo to je...tak skús to zakúpiť...
v lekarni mas take naplasti, ktore prilozis na postihnute miesto a ono ti to nejak vypali/neviem uz co
brat si to daval a pomohlo mu to
ja som mal raz nejaku podobnu bradavicu/kurie oko na prste, bol som na jednom dusikovom vypalovani, z toho som to mal este horsie a potom sa mi to same vytratilo, ani neviem ako a kedy
mám, skúšal som náplaste, aj kyselinu..a nič...dačo som počul, že je dobre šupka z citróna odstáta v octe a že to hneď vypadne celé...doktorka neodporúča ísť to vyrezať, lebo vraj korienky ostanú a narastie to znova...tak či niekto nemá nejaké skúsenosti s tou liečbou ,, z kuchyne,, alebo niečo iné...
náplaste ani nič podobné nepomáha mne dával otec na to rastlinu-volá sa lastovičník,v priebehu leta mi všetky zmizli a mala som ich na chodidlách veru požehnane + myslím,že mi ešte aj pomohlo more a slaná voda ak máš otázky napíš TS
som to mala ako malá je na to taká náplasť čo má také koliesko si dáš okolo toho a potom iba zoškrabeš dole, alebo taký sprej čo nastriekaš a po čase by malo odpadnúť neviem ako iným ale mne to pomohlo
@martingunda Babka to ide dať zajtra vyrezať na chirurgiu Ale jej predtým pomohla cibuľa namočená v octe. Potom jej to len odpadlo aj s tým korienkom a ostala jej tam len taká jamka..
Ja som ich mala cez leto dosť, a aj bolelo, babka našla nejaky recept z aloe vera a takch rastliniek a spravila z toho "medovinku" a v lete do mesiaca mi uplne zmizli, žiadna stopa ani nič neni po nich, a už sa mi nerobia /klop klop/.. tak skus povedať babe či o niečo takom nevie, mne naplaste a dusik nepomohol vobec, len to.
mne na to lekarka predpisala taku bielu masticku, vravela, ze mne by uz vypalovanie nepomohlo a velmi by ma to bolelo, lebo som ich mala vela, potom sme to doma vystrihavali tu kozu aj s korienkami (boli sme aj pri mori a tam to uz vsetko zmizlo), odvtedy som ziadne kurie oko nemala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Inak v lekárni už bežne nájdeš nejaké lieky nato, resp. tie mastičky či čo to je...tak skús to zakúpiť...
brat si to daval a pomohlo mu to
ja som mal raz nejaku podobnu bradavicu/kurie oko na prste, bol som na jednom dusikovom vypalovani, z toho som to mal este horsie a potom sa mi to same vytratilo, ani neviem ako a kedy
ale pliaga je to!