Nikdy som s tým problém nemala, až teraz, a neviem sa toho zbaviť, už si myslím, že sa mi ten kútik zahojí a potom sa zase roztrhne a bolí to... čo vám na to zaberá? Alebo neviete čím je to spôsobené?
PS: pre strašne vtipných, nie nefajčila som XXL peni
Ale asi ta nepotesim, mne sa toto iste stalo pred rokom cca a zbavila som sa toho az v lete, ked som zacala chodit von na slnko :/ (Plus som mala z lekarne nejaky Fungicidin, tak pripadne skus aj to, nie je to drahe a celkom to fungovalo, len potom to prestalo zaberat.)
@alysia tie vitamíny musia zabrať, krém je v podstate len na to, aby si to nemala suché alebo čo inak mne na toto mamina vždy hovorila, že daj si tam žlté z ucha, zaberá to (babské recepisy) ale nikdy sm to nespravila, lebo mi to príde čudné, na noc žlté z ucha a ráno si v pohode - vraj
@hanka12 kuknem dnes nejaky Bkomplex aj to Cečko, nechápem tomu, každé ráno pijem citronovu vodu a este hlivu ustricku s probiotikami a Cečkom a aj tak :/
@hanka12 to uz aka bieda musela byt ked sa zlte z ucha vymyslelo na herpes myslim ze keby mali na kremy ako my tak v zivote to neuprednostia ani tie babicky...
kysla kapusta , obsahuje tolko vitaminov a hlavne urcite pomoze hlavne jest taku aka je a nevarit ju a podobne tepelne upravovat.
a ked nepomaha nic tak skus toto:
@alysia kožný lekár ti predpíše mastičku priamo na to a ešte rýchlejšie sa to hojí s b-komplex tabletkami ... zhruba do dvoch dní to bolo už vyliečené ( skutočne, tiež som neveril že to tak rýchlo zaberie - ešte dodnes mi tá mastička zostala a už som s tým nikdy odvtedy problém nemal )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Skus propolis
a inak nvm ja som si na to vacsinou daval zubnu pastu a preslo to. myslim, ze je to znak slabej imunity
Ale asi ta nepotesim, mne sa toto iste stalo pred rokom cca a zbavila som sa toho az v lete, ked som zacala chodit von na slnko :/ (Plus som mala z lekarne nejaky Fungicidin, tak pripadne skus aj to, nie je to drahe a celkom to fungovalo, len potom to prestalo zaberat.)
a ked nepomaha nic tak skus toto: