Mili birdzaci..potrebujem radu: uz dlho ma trapia kutiky na oboch stranach pier a nedavno sa aj zvacsili... Potrebovala by som od vas nejake rady co vam na kutiky pomohlo (okrem usneho mazu- skusala som )
ja mam stymto problem ale neviem či to nieje penou resp gelom na holenie vzdy ked sa oholim tak mi vysuši ksicht a to ani niesu kutiky skôr ako ked sa ti zapali koren fúza
Uz ma to sere poslednu dobu
@kika24 Ale pokial ide priamo o kutiky tak to mas nedostatok vytaminov a problem traviaceho traktu zaludok atd... skus zmenit stravu
@marjy77 tú pastu určite vyskúšam a @bloodypunk aký ten hojivý zázrak na to používaš? my máme doma čerešňový, ríbezľový a ešte ten natural (neviem ako sa volá) .. asi ten čistý najlepší či?
@kika24 no pri umývaní zubov, či si kefkou nedrieš priveľmi kútiky... lebo ja som si kedysi tak "horlivo" umývala zuby aj 20 minút vkuse, až sa mi zodreli kútiky a nemohla som ani ústa poriadne otvoriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale mne to nejako prešlo samo.
Skús, obyčajné vosky na pery, možno to je preto, že máš suché pery.
Uz ma to sere poslednu dobu
@kika24 Ale pokial ide priamo o kutiky tak to mas nedostatok vytaminov a problem traviaceho traktu zaludok atd... skus zmenit stravu